• Ny målkavalkad på Strandängen

Underhållning är bara förnamnet när Ifö Bromölla IF spelar hemmamatcher numera och efter 5-1 och 6-0 i våra föregående hemmamatcher adderar vi nu 6-3 mot Sjöbo IF. Båda halvlekarna inleddes med att Sjöbo fick en gåva i form av mål men idag spelade det ingen större roll. Vi var fullständigt överlägsna i första halvlek och flera av de fyra målen vi gjorde kom efter riktiga mönsteranfall. 4-1 i paus. Andra halvlek var något rörigare men efter att ha släppt in bortalaget i matchen visar vi återigen att vi är det starkare laget och vinner till slut komfortabelt. Sju poäng denna intensiva vecka är vi nöjda med och vi blickar framåt mot Glimåkra IF borta nästa fredag. Trevlig helg! _____ Foto: Jimmy Duvborn Herrar för 16 dagar sedan 1kommentar
  • Sjöbo IF gästar Strandängen

En intensiv vecka rundas av imorgon då Sjöbo IF gästar Strandängen klockan 13.00. Efter 0-0 i Hanaskog är vi tillbaka på vår hemmaplan och vi har inga andra ambitioner än att ta tredje raka hemmasegern och samtidigt säkra fjärde raka matchen utan förlust. Sjöbo blir en tuff motståndare som endast förlorat två matcher hittills. Närmast kommer de från ett oavgjort resultat mot topplaget Hörby FF och dessförinnan säkrades en stabil bortaseger i Bjärnum. Vi är förberedda på en jämn match men tror på oss själva och hoppas leverera tre poäng till våra supportrar imorgon. Ta dig ner till Strandängen, köp en korv och stötta vårt unga lag i kampen om tre viktiga poäng. Varmt välkomna! Herrar för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Mållöst mot Hanaskog

Solen hade hittat till Västra Heds IP ikväll när vi var på besök för match mot Hanaskogs IS i den sjätte omgången. Efter 93 minuter blåste domaren av matchen och slutresultatet 0-0 var ett faktum. Hanaskog tryckte mycket långa bollar och tillsammans med fasta situationer skapade de en del farligheter i matchen. Andra halvlek var dock vår och när hemmalagets ork tröt fick vi till en ordentlig press utan att få utdelning. Imorgon väntar återhämning innan förberedelserna börjar inför nästa drabbning på lördag 13.00 då Sjöbo IF gästar Strandängen. Varmt välkomna då! Herrar för 19 dagar sedan 0kommentarer
  • Hanaskog väntar på bortaplan

Det är tätt matchande nu och redan under onsdagskvällen spelas nästa omgång då vi gästar Hanaskogs IS klockan 19.00. Vi kommer stärkta från en klar hemmaseger och ser framemot en spännande drabbning. Hoppas vi ses i Hanaskog! Herrar 7 maj 0kommentarer
  • Femte raka trepoängaren inkasserad

Färjestadens GoIF stod för motståndet i söndagens drabbning på Strandängen i division 2 Södra Götaland. Naturligtvis ville våra damer upprepa herrlagets bedrift från lördagen då de stod för en stabil hemmaseger med hela 6-0. De flesta i publiken var nog också redo att anteckna 1-0 i målprotokollet redan i första minuten när Nadja Andersson kom till ett bra friläge. Men i stället för måljubel fick vi se en snabb kontring och mål till bortalaget. Chocköppning? Nja, vi har fått lära oss hur man kommer tillbaka in i matcherna. Sist vände vi 0-1 till 6-1 på bortaplan. Denna helg skulle det stanna vid 4-1. Redan i halvlek hade vi gått upp i ledning med 2-1 efter att Nadja läckert chippat över målvakten och Lova Hansson slagit en hörna (nästan) direkt i mål. Ett bra paussnack och lite taktiska drag senare var hemmasegern ett faktum. Målskyttar i den andra halvleken blev Nadja som satte sitt andra för dagen samt vår offensiva ytterback, Matilda Holgersson. 4-1 kunde varit större siffror, men de målen får komma längre fram i stället. Kanske redan i nästa match som spelas borta mot Tingsryd United FC torsdag 9/5... Vi får hoppas på det. Fokus och full fart framåt är det som gäller. PS. I slutet av matchen fick två juniorspelare känna på seniorspel. Det var Wilma Rosenqvist och Haylie Trofast som gjorde varsitt inhopp. DS. Läs gärna om damjuniorernas match här: https://www.laget.se/IFOF08_09/News/7607735/Ny-uddamalsforlust foto: Jimmy Duvborn Damer 6 maj 0kommentarer
  • Stabil hemmaseger

Det blev en stabil trepoängare i dagens hemmamatch mot Öja FF där slutresultatet skrevs till 6-0 efter tre gjorda mål i vardera halvlek. Vi tog initiativ direkt i dagens match och var det klart bättre laget matchen igenom. Joel Ottosson blev tvåmålskytt i första halvlek och efter paus lyckades André Stjärnstrand med samma bedrift. Övriga mål gjordes av Oskar Andersson och Gamal Al-Haqli. Segern är en bra start på en intensiv vecka med Hanaskogs IS borta på onsdag och Sjöbo IF hemma nästa lördag. 11-1 på två hemmamatcher bygger såklart självförtroende och vi är redo för det som komma skall. _____ Foto: Jimmy Duvborn Herrar 4 maj 1kommentar
  • Dubbla hemmamatcher i helgen

I helgen bjuder båda våra representationslag in till match på Strandängen. Först ut är herrarna som tar emot Öja FF i div 4 östra Skåne, lördag 4/5 kl. 13.00. Vi hoppas på en repris på senaste hemmamatchen då det blev vinst med 5-1 mot Bjärnum. Samma avsparkstid, 13.00, gäller söndag 5/5 då Färjestadens GoIF gästar oss i den femte omgången av div 2 Södra Götaland. Vi går för för femte raka trepoängaren. Direkt efter damernas match blir det dessutom match i F17SM när våra damjuniorer möter Sjöstaden DFF. Förhoppningsvis får vi sällskap in i helgen av den värmande sol som skinit under veckan. Vi ses på Strandängen. Damer 3 maj 0kommentarer