Stäng
Fel lösenord
Glömt lösenordet?
Väntar

SERIER/CUPER

DELA SIDAN

IFK Östersund U-17/Herr lag 2

IFK Östersunds utvecklingstrupp för killar i åldrarna 16-19 år. Matchmiljöer säsongen 2015 är Div 4, Div 5 och U17 div 1 Södra Norrland. Här på hemsidan hittar du det mesta som rör truppen. Så oavsett om du är spelare, ledare eller supporter så hittar du det du behöver här. Besök också gärna vår Facebook-sida (se länk nedan) där vi har regelbunden uppdatering t ex vid matcher och andra aktiviteter.

(Bilden nedan kommer att uppdateras under våren)
15:21 23 jan | Skrivet av: U-17/Herr lag 2

Nu har lottningen till Futsal SM kommit.
09.00 Haparanda - IFK
12.20 IFK - Storfors
15.40 IFK - Umeå FC

Vi kommer att åka lördag förmiddag och sova över p... Läs mer

Waiting
12:56 11 jan | Skrivet av: U-17/Herr lag 2

2015 års första tävlingstillfälle närmar sig. Nästa lördag, den 17/1, spelar vi tillsammans med tre andra föreningar kvalificeringsspel till Futsal - ... Läs mer

Waiting
09:36 23 dec 2014 | Skrivet av: U-17/Herr lag 2

Alla spelare, ledare och andra som följer oss hoppas vi får en God Jul och ett Gott Nytt År.

Waiting

SERIER/CUPER

09:00 8 feb
IFK Östersund P17
VS
Motståndare efter lottning
VS
16:40 17 jan
IFK Östersund P17
11-3
Ope IF
11-3

LAGSPONSOR U17

Industrianläggningar i Norrland, eller INAB som vi är mest kända som, är ett familjeföretag med många år i byggbranschen.
Hos oss är inget jobb för litet eller för stort, och oavsett uppdrages storlek är det alltid kvaliteten som är viktigast.

INAB är en totalentreprenör som kan hålla i ett projekt från start till mål, från att ta fram ritningsunderlag till färdig produkt.
INAB grundades 1978 av bland andra bröderna Anders och Ove Olovsson.
Idag är det kusinerna Marcus och Fredrik som fört arvet vidare och tagit över verksamheten, men INAB:s grundvärderingar är fortfarande desamma.
För INAB står alltid kvalitet i centrum. Om en kund vill anlita oss igen så vet vi att vi har gjort ett bra jobb. Det gör oss stolta.

LAGSPONSOR U17

INLANDSTÅG ÄR ETT HELÄGT DOTTERBOLAG TILL INLANDSBANAN AB SOM ERBJUDER TRANSPORT- OCH LOGISTIKLÖSNINGAR I FORM AV GODS-, PERSON- OCH TURISTTRAFIK.

Vi skapar kundspecifika, intermodala helhetslösningar, med hög säkerhet och kvalitet. I verksamheten ingår även uthyrning av fordon, verkstadsarbeten och möjligheter för olika operatörer att trafikera banan. Charter och event är också områden som vi gärna arbetar med.

Inlandståg är ett flexibelt företag med stark lokal förankring. Med fokus på kunskap och service är vi en pålitlig partner och en naturlig del av transportsystemet i Sverige.

LAGSPONSOR U17

En av våra tognaste sponsorer som varit med länge i verksamheten ör MERI. Företaget tillhör de ledande profilföretagen i Sverige. MERI har ett av marknadens bredaste sortiment av profilkläder, presentreklam, arbetskläder och friskvårdsprodukter.

FACEBOOK U/P 97

NÄSTA MATCH

09:00 8 feb
Haparanda
IFK Östersund P17
VS
Motståndare efter lottning
VS

SENASTE MATCHEN

16:40 17 jan
IFK Östersund P17
11-3
Ope IF
11-3

SENASTE BILDER OCH VIDEO

Ingen video
Ingen video uppladdad
Logga in och ladda upp ert första klipp

BESÖKARTOPPEN