Waiting

DELA SIDAN

IFK Östersund U-17/Herr lag 2

För säsongen 2014 har IFK Östersund en stor träningsgrupp för spelare ii åldern 16-18 år. Ur den stora gruppen kommer spelarna som spelar med föreningens lag 2 i div 4 återfinnas. De spelare som kommer matcha i U17 div 1 Södra Norrland ingår också i träningsgruppen. En tredje tävlingsmiljö som är tillgänglig är klubbens lag i div. 5.

IFK Östersund U 17 är som framgår ovan föreningens utvecklingslag. Här på hemsidan hittar du det mesta som rör truppen. Så oavsett om du är spelare, ledare eller supporter så hittar du det du behöver här.
08:52 10 dec | Skrivet av: U-17/Herr lag 2

Killar
Nu finns en lista under övrigt/dokument Sund Cupen 2015 att fylla i sin anmälan om att deltaga
Fredagen den 6/3 så åker vi ner och hem söndagen ... Läs mer

Waiting
16:39 9 dec | Skrivet av: U-17/Herr lag 2

Killar
Nu finns en lista under övrigt/dokument Gothia Cup 2015 att fylla i sin anmälan om att deltaga
Söndagen den 12/7 så åker vi ner och hem den 18/7... Läs mer

Waiting
21:16 6 dec | Skrivet av: U-17/Herr lag 2

Gabriel Leding är en teknisk, hårt arbetande spelare med fin blick och förståelse för spelet som kommer från Ope IF. Gabbe kommer tillföra vår verksam... Läs mer

Waiting

LAGSPONSOR U17

Industrianläggningar i Norrland, eller INAB som vi är mest kända som, är ett familjeföretag med många år i byggbranschen.
Hos oss är inget jobb för litet eller för stort, och oavsett uppdrages storlek är det alltid kvaliteten som är viktigast.

INAB är en totalentreprenör som kan hålla i ett projekt från start till mål, från att ta fram ritningsunderlag till färdig produkt.
INAB grundades 1978 av bland andra bröderna Anders och Ove Olovsson.
Idag är det kusinerna Marcus och Fredrik som fört arvet vidare och tagit över verksamheten, men INAB:s grundvärderingar är fortfarande desamma.
För INAB står alltid kvalitet i centrum. Om en kund vill anlita oss igen så vet vi att vi har gjort ett bra jobb. Det gör oss stolta.

LAGSPONSOR U17

INLANDSTÅG ÄR ETT HELÄGT DOTTERBOLAG TILL INLANDSBANAN AB SOM ERBJUDER TRANSPORT- OCH LOGISTIKLÖSNINGAR I FORM AV GODS-, PERSON- OCH TURISTTRAFIK.

Vi skapar kundspecifika, intermodala helhetslösningar, med hög säkerhet och kvalitet. I verksamheten ingår även uthyrning av fordon, verkstadsarbeten och möjligheter för olika operatörer att trafikera banan. Charter och event är också områden som vi gärna arbetar med.

Inlandståg är ett flexibelt företag med stark lokal förankring. Med fokus på kunskap och service är vi en pålitlig partner och en naturlig del av transportsystemet i Sverige.

LAGSPONSOR U17

En av våra tognaste sponsorer som varit med länge i verksamheten ör MERI. Företaget tillhör de ledande profilföretagen i Sverige. MERI har ett av marknadens bredaste sortiment av profilkläder, presentreklam, arbetskläder och friskvårdsprodukter.

FACEBOOK U/P 97

SENASTE BILDER OCH VIDEO

Ingen video
Ingen video uppladdad
Logga in och ladda upp ert första klipp