E-post:
Lösenord:
Logga in
 Håll mig inloggad
Automatiskt inloggad nästa gång du besöker laget.se från denna dator
Waiting

DELA SIDAN

IFK Östersund U-17/Herr lag 2

För säsongen 2014 har IFK Östersund en stor träningsgrupp för spelare ii åldern 16-18 år. Ur den stora gruppen kommer spelarna som spelar med föreningens lag 2 i div 4 återfinnas. De spelare som kommer matcha i U17 div 1 Södra Norrland ingår också i träningsgruppen. En tredje tävlingsmiljö som är tillgänglig är klubbens lag i div. 5.

IFK Östersund U 17 är som framgår ovan föreningens utvecklingslag. Här på hemsidan hittar du det mesta som rör truppen. Så oavsett om du är spelare, ledare eller supporter så hittar du det du behöver här.
12:13 Idag | Skrivet av: U-17/Herr lag 2

Två andra spelare har också valt att fortsätta sin utveckling hos oss nu när skolorna börjat igen är Samuel Albertsson och Emil Opsal.

Samuel och Emil ... Läs mer

Waiting
12:34 1 sep | Skrivet av: U-17/Herr lag 2

Det är inte bara nya ledare som anslutit till verksamheten under sommaren. Flera spelare kommer fortsätta sin utveckling i vår verksamhet när nu skol... Läs mer

Waiting
21:59 31 aug | Skrivet av: U-17/Herr lag 2

När nu serierna kommit igång på allvar igen efter sommarens aktiviteter vill vi välkomna två nya ledare till vår verksamhet och till IFK Östersund.

Fö... Läs mer

Waiting

SERIER/CUPER

LagMVOFP
IFK Östersund00000
Berg00000
MMatcherVVunnaOOavgjordaFFörloradePPoäng

LAGSPONSOR U17

Industrianläggningar i Norrland, eller INAB som vi är mest kända som, är ett familjeföretag med många år i byggbranschen.
Hos oss är inget jobb för litet eller för stort, och oavsett uppdrages storlek är det alltid kvaliteten som är viktigast.

INAB är en totalentreprenör som kan hålla i ett projekt från start till mål, från att ta fram ritningsunderlag till färdig produkt.
INAB grundades 1978 av bland andra bröderna Anders och Ove Olovsson.
Idag är det kusinerna Marcus och Fredrik som fört arvet vidare och tagit över verksamheten, men INAB:s grundvärderingar är fortfarande desamma.
För INAB står alltid kvalitet i centrum. Om en kund vill anlita oss igen så vet vi att vi har gjort ett bra jobb. Det gör oss stolta.

LAGSPONSOR U17

”Det är häftigt att kunna mycket!”, brukar våra elever säga. Sjölins arbetar utifrån verkliga situationer med en metod som heter case. Case-metoden ger dig som elev vana i att lösa problem, analysera och kommunicera. Case är krävande men också roligt. Du blir utmanad att hitta kreativa lösningar och argumentera för din ståndpunkt, vilket gör att du är väl förberedd inför vidare studier och livet efter gymnasiet.

Sjölins idé är att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande.

LAGSPONSOR U17

En av våra tognaste sponsorer som varit med länge i verksamheten ör MERI. Företaget tillhör de ledande profilföretagen i Sverige. MERI har ett av marknadens bredaste sortiment av profilkläder, presentreklam, arbetskläder och friskvårdsprodukter.

FACEBOOK U/P 97

NÄSTA MATCH

19:00 5 sep
IFK Östersund 2
VS
Tandsbyns FK
VS

SENASTE MATCHEN

18:30 1 sep
Offerdals IF
0-2
IFK Östersund 2
0-2

SENASTE UPPDATERADE ALBUM

BESÖKARTOPPEN

1. (1) IFK Östersund U-17/Herr lag 2
2. (5) Östersunds FK U1
3. (18) Östersunds FK U2
4. (12) Ope IF F-99
5. (6) IFK Östersund P - 01
6. (2) Östersunds DFF - Damer
7. (8) Ope IF Div 2/Utv
8. (9) Ope IF A-lag Damer
9. (4) Ope IF P-00 Ope IF
10. (10) IBF Frösön
Listar de tio mest besökta sidorna i Jämtlands län igår