19:00

Kopparberg BK

Referat: IFK Örebro - Kopparberg BK

Säker seger för IFK!
Hemmamatch mot ett av seriens topplag och det blev en väldigt jämn och välspelad första halvlek med få målchanser åt båda håll. Med lite tur (och skicklighet) lyckades vi få in två mål i slutet på halvleken. När andra halvleken började var alla mycket bestämda på att vi inte skulle tappa igen, som vi gjort några gånger. Men, tvärtom, killarna började spela ännu bättre, fick in ett mål till och började slappna av. De stängde av mittfältet och spelade ut bollen på kanterna på ett mycket fint sätt och vi spelade oss fram till målchanser genom att verkligen spela som ett lag. Vi utökade ledningen till 5-0 och dominerade fullständigt.
Det kom in ett fint lugn i spelet som gjorde att vi kunde hålla bollen inom laget ännu bättre än vi lyckats med tidigare. Kopparberg fick in två mål lite turligt i slutet, men då var matchen avgjord. Roligt också att vi hade fem olika målskyttar. Tyvärr blev det även denna gång tråkigt snack med både domare och motståndare på slutet från våra spelare, annars är vi mycket nöjda med en perfekt genomförd match.