Latorps IF

Referat: IFK Örebro - Latorps IF

Kryss hemma mot Latorp, 2-2, på fredagen.

Första kvarten är bra och vi skapar en hel del lägen. Vi tar
ledningen på straff genom Hampus. Alex blir fälld momentet innan. Samme Alex har också en i ribban och ett skott från någon meter som räddas. Efter den fina inledningen kommer vi av oss. Helt plötsligt blir vi stillastående och tar inte jobbet på samma sätt. Svårt att förklara men det känns som vi ger bort 30 minuter av denna match.

Latorp äger mer boll och skapar också en del farligheter. Nr 7 Bernström gör ett riktigt snyggt mål till 1-1. Ett skott i krysset som Jonte är chanslös på.

Halvtid och vi får chans att ta en nystart och ett bra snack. Andra blir bättre men det är ändå Latorp som gör 2-1 på ett inspel . Vi jobbar dock på och sätter 2-2 med kvarten kvar på en frispark som Pontus till slut nickar in i en båge över målvakten. Sista kvarten blir det mycket fram och tillbaka. Båda lagen har chanser att vinna matchen. Vår bästa har Alex som i ett fritt nickläge får bollen utanför. Vi har många omställningslägen som vi slarvar bort med sämre passningar och istället för avslut får vi många anfall emot oss istället .

Totalt ganska rättvist med 2-2 sett över 90 minuter. Nästa match Laxå borta på tisdag.