19:00

Vretstorps IF

Referat: IFK Örebro - Vretstorps IF

Förlust hemma mot Vretstorp med 0-3 på fredagen.

Vretstorp satte ettan redan efter tio minuter i första halvlek. Passivt försvarsspel och förlorad duell ställde deras forwrd helt fri med Jonte. 2-0 kommer cirka 10 minuter senare. På en hörna tappar vi en viktig zon och en Vretstorp-spelare för snyggt 2-0. Snyggt men inte ok att bjuda på den ytan.

Vretstorps match så långt men sista 15 är vi bättre med och har där vår bästa period i matchen. Alex har ett stolpskott efter att keepern snyggt räddat.

Fast beslutna att rycka upp oss i andra men det kommer ingen forcering. Vi gör två byten och flyttar om en del men vi lyckas aldrig få något tryck mot Vretstorp-målet. Istället gör man 3-0 där vi är väldigt passiva på en snabb frispark och där deras mittfältare mer eller mindre får bollen i huvudet. Bästa chansen att göra mål har Hampus som skjuter bra men en superräddning av borta-keepern.

Totalt en rättvis seger mot ett väl spelande Vretstorp. Men det hållet givetvis inte att bjuda på så mycket som vi gör mot en sådan motståndare.

Nu laddar vi om till sista matchen för våren - borta mot Öfvre Adolfsberg på tisdag.