10:30

IFK Örebro

Referat: Strömtorps IK - IFK Örebro

Vinst mot Strömtorp med 4-3 på lördagen!

Redan efter fyra minuter sätter Ytterby dit bollen efter fint inlägg från Erik. Resten av halvleken, framförallt första 30, visar IFK upp en härlig offensiv med flertalet chanser. Tvåan sätter Pontus efter ett fint anfall där en långbord hittade Pontus, som drog sig inåt och dribblade två man, sedan snyggt avslut.

Andra och trean kommer också. Snyggt samarbete Bekim till Pontus och härligt avslut. Vi släpper sedan in 3-1 efter ha gett bort bollen i backlinjen. Svar på tal direkt då Pontus snyggt hittar Bekim som sätter 4-1. Sen lite avvaktande i pressen och en långboll når en hemmaspelare som sätter 4-2. 4-3 också när vi är för passiva vid ett inspel. Fredrik i målet gör dock en fin räddning på en frispark i slutet och vi fixar vinsten.