4 mars 2017
14:00

Nora BK

Referat: IFK Örebro - Nora BK

Förlust 2-0 mot Nora BK på lördagen. Ett mål i varje halvlek gjorde att division 3 laget gick segrande ur striden.

Redan efter några sekunder har IFK ett jätteläge när Andreas frispelas efter ett mönsteranfall. Skottet går dock utanför i fritt läge. Första halvlek annars relativt jämn i högt tempo. Lite mer boll Nora som var skickliga på mitten. Högt tempo genom hela halvleken. Målchansmässigt jämt men det var Nora som gjorde enda målet. Ett läge till vänster och ett skott som Hannes inte är helt nöjd med att släppa. Framåt har vi några lägen till. Bekim har ett läge som Nora-målvakten gör en jätteräddning på. Andreas har ett bra läge där han träffar en motståndarback i huvudet.

Andra och första 20 gör vi riktigt bra. Den stora chansen får Andreas som skjuter efter ett fint inlägg av Erik G. Fin räddning dock av Nora-målvakten. Istället gör Nora 2-0 lite senare. Vi får också en utvisning i slutet på Thalén och slutforceringen blir därmed svår.

God debut av Eric E med mycket bra backspel. Extra plus också till Erik G som gör en pigg match på kanten samt Andreas som låg bakom mycket framåt.