• Arboga hemma!

Igår var det äntligen hemmapremiär på Hitachi Energy Arena. Bra förutsättningar för att spela bra fotboll. Vi startar matchen med stort bollinnehav och Arboga backade hem och gjorde det svårt för oss att komma till några vettiga lägen. I minut 26 så får vi en hörna som Ida skruvar in direkt i mål en fin prestation. 1-0 i halvlek och vi pratade om att fortsätta ha tålamod och rulla runt bollen med få tillslag men idag har vi svårt att komma till några farliga lägen så matchen slutar 1-0 och 3p är väldigt skönt men vi kan betydligt bättre och de måste vi visa redan i nästa match där väntar obesegrade Sk91 på bortaplan , en mycket svår uppgift!! Dagens tråkighet är att vår forvard Jossan fastnade i gräset och vred till knät väldigt illa så bara hoppas att det inte är som vi alla befarar att den gamla knäskadan gick sönder igen!! På bilden tv Kaon som fick matchens "Elefant " och kul att se hennes utveckling där hon tar kliv hela tiden och med hög närvaro och fantastisk inställning så kan man komma långt. Till höger på bilden målskytten Ida. IFK Dam för 18 dagar sedan 0kommentarer