• IFK V-ås - Rimbo, 2-3 (1-3)

Vi startar inte matchen med den energi som vi pratat om utan blir lite avvaktande. Trots det har vi bra kontroll och Rimbo skapar inte några speciella farligheter. Nu hotar inte vi heller speciellt mycket, alldeles för många enkla felpass och förlorade bollar gör att vi inte blir speciellt farliga i sista tredjedelen. I min 20 jobbar Emma hårt och lyckas få fram bollen till Izza som rättvänd en bit utanför straffområdet drar iväg ett skott som målvakten inte hinner reagera på. Efter målet så tappar vi den kontroll vi hade och vi skänker bort matchen mellan min 24 och 45. I min 26 driver en Rimbospelare förbi två av våra spelare in mot straffområdet , spelar in snett bak där det görs ett överhopp och nästa Rimbospelare är först på bollen och placerar den i mål. I min 36 är vi helt oorganiserade när dom spelar rakt igenom oss centralt och får ett friläge som dom sätter. Väldigt olyckligt får dom även 1-3 med bara minuten kvar av halvleken. Detta på ett inspel som går i mål via vår spelare. I andra halvlek faller Rimbo tillbaka lite i plan vartefter halvleken pågår. Vi skapar ett visst hot emmellanåt men man saknar det desperata hotet mot deras mål. Till slut i min 76 rycker Hannah fram mot straffområde och skjuter, bollen söker sig i mål alldeles invid stolpen. Hannah har i slutet på matchen ett avslut som om bollen sökt sig lite närmare stolpen betytt att det var kvitterat. Nu lyckades målvakten med möda tippa bollen över ribban. Surt och ett än svårare läge i tabellen. A-lag Damer Futsal 30 sep 2021 0kommentarer
  • Viktiga poäng att spela om

Idag, söndag 26/9 kl 16 spelar vi en viktig match mot Rimbo. Vi ligger idag på samma poäng som Rimbo, och behöver alla poäng för ha möjlighet att ta oss upp på säker mark. Välkomna till Iver arena och stötta oss! Matchen sänds även via vlt.se A-lag Damer Futsal 26 sep 2021 0kommentarer
  • En poäng med hem från Selånger

Här kommer lite synpunkter från matchen mot Selånger och lite tankar om kommande match mot Rimbo. Matchen mot Selånger spelades på en naturgräsplan som var aningen svårspelad. Vi kom inte in i matchen så som vi ville från start. Vartefter tar vi för oss mer och vågar ha boll i vårt uppbyggnadsspel. Jag tycker nog att vi är det bättre laget ute på plan men lyckas inte riktigt i dom avgörande situationerna. Offensivt behöver vi få nån passning till och hota lite mer i djup. Selånger skapade även dom en del möjligheter och matchen kunde ha slutat hur som helst egentligen. Det fanns en hel del i matchen som vi tar med oss inför matchen mot Rimbo nu på söndag. En match som nu blev än mer viktig när det bara blev 1 poäng mot Selånger. Alla har höjt sig dom senaste veckorna och visat bra inställning. Jag tror på seger mot Rimbo och därmed ett bra utgångsläge för kommande matcher. A-lag Damer Futsal 24 sep 2021 0kommentarer