• Vinst i seriestarten!

Härligt start på serien med en säker 5-0 vinst borta mot BK Höllviken! Målskyttar: Nathalie Nowak 2 mål Cassi Harletun 2 mål Linn Kallenberg 1 mål Hemmapremiären är på lördag 13/4 mot Veberöds AIF, avspark 13.00. Nästa match är dock redan på onsdag när vi möter Eskilsminne FF borta i slutspelet i DM, avspark 19.15. Kom gärna dit och heja på oss! Damer 7 apr 0kommentarer
  • Förlust i hemmapremiären.

Vårt Herrlag hade en mindre bra dag ” på jobbet” igår då man förlorade hemmapremiären mot nykomlingen IFK Karlshamn med 1-2. Annars var det IFK som började matchen bäst och man förde den också ute på plan. Rättvist tog man ledningen i den 9:e matchminuten genom Ludvig Johansson efter ett fint anfall där man rullade upp Karlshamn på höger kanten och frispelade Ludde på vänster sida som inte gjorde något misstag. Efter målet kom IFK spelet av sig lite och spelet jämnade ut sig, dock hade IFK i den första halvleken ett par riktigt vassa chanser att utöka ledningen, inte minst Ilir Tahiris friläge i halvlekens sista minut, men han sköt tyvärr utanför. Andra halvlek växte Karlshamn in i matchen och IFK hade problem få till något eget bra spel. Skapades inte många målchanser och det såg ängsligt ut på många fötter i hemmalaget av någon anledning. IFK ledde dock matchen fram till den 77:e matchminuten då gästerna kvitterade till 1-1, och då blev det om möjligt än mer nervöst i hemmalaget. Följaktligen kunde bortalaget också ta ledningen efter en fin nick upp i krysset i den 81:a minten som därmed betydde 2-1 till Karlshamn. Detta resultat stod sig tiden ut och bortalaget tog med sig alla 3 poängen hem till Blekinge. Det gäller nu för IFK killarna att bryta ihop och komma igen och ta nya tag, då man nästa helg har att möta ytterligare en nykomling i serien nämligen Lödde IF på bortaplan. Lödde IF som för övrigt tränas av IFK:s tidigare tränare Daniel Lindgren. En tuff match är att vänta i Löddeköpinge. ALFA IFK Trelleborg FK 7 apr 1kommentar
  • Ledarstaben komplett!

Lagom till seriestarten har vi gjort klart med Robert Zetterqvist som återinträder i ledarstaben, nu i en kombinerad roll som assisterande tränare och målvaktstränare. Sedan träningsstarten i januari är det Nihad Srndic som drillat våra målvakter på ett lysande sätt vilket han givetvis kommer fortsätta med. Nu laddar vi alla för premiärmatchen imorgon som sker mot BK Höllviken på Höllvikens IP, avspark kl 13.00! Varmt välkomna att heja på oss! Damer 6 apr 0kommentarer
  • Äntligen dags för seriematch!

På söndag smäller det när serien 2024 kör igång med ett derby! Vi möter BK Höllviken borta, avspark kl 13.00. Varmt välkomna att heja på oss! Damer 5 apr 0kommentarer
  • Dubbla premiärer i helgen!

I helgen är det seriespel för båda våra seniorlag. Vårt herrlag gör hemmapremiär och möter IFK Karlshamn hemma på Vångavallen nu på Lördag kl. 14.00. Matchen kommer att spelas på D-planen då naturgräset på A-plan ännu inte är i det skick som behövs för vi skall få lov spela där. Efter killarnas fina insats uppe i Karlskrona förra helgen ser vi fram emot hemmapremiären och hoppas på en riktigt bra match inför vår hemmapublik. Vårt damlag gör i helgen sin seriepremiär, och det gör man på Söndag kl. 13.00, då man möter BK Höllviken på bortaplan. Efter en tuff vår och uppstart med inställda träningsmatcher och skador, är det revanschsugna och taggade tjejer som kommer till premiären i Division 3. Varför inte ta ett besök på Vångavallen och/eller på Höllvikens IP i helgen och stötta våra killar och tjejer i dem ”randiga” lagen. Väl mött! ALFA IFK Trelleborg FK 4 apr 0kommentarer
  • Poäng i premiären!

Vårt herrlag tog en tung poäng i Karlskrona i premiären av Division 2 Södra. På en svårspelad naturgräs gjorde vårt herrlag en helt OK insats, där man knep en poäng mot alltid svårspelande FK Karlskrona. Det syntes att våra killar inte hade tränat eller spelat på naturgräs innan matchen men allt eftersom tiden gick kom man allt mer in i matchen. Karlskrona satte IFK under press i första halvlek och det såg stundtals svettigt ut i det randiga försvaret. Men mitt i Karlskronas tryck var det IFK som tog ledningen i den 11:e minuten genom Illir Tahiri, fint framspelad av Ludvig Johansson. Efter målet hade IFK en bra period men det var Karlskrona som var spelförande lag, och följaktligen kom också kvitteringen i den 28:e minuten 1-1. I den andra halvleken hade IFK betydligt ner att säga till om och spelet jämnade ut sig. Men halvleken slutade 0-0, och killarna tog en viktig poäng med sig hem från Blekinge. Nu väntar nästa helg hemmapremiär mot IFK Karlshamn. Matchen spelas på Vångavallen med avspark kl.14.00! Varmt välkomna och stötta våra killar. ALFA IFK Trelleborg FK 1 apr 0kommentarer
  • Glad Påsk!

Från oss alla till er alla en riktigt Glad Påsk! Nästa söndag 7/4 kickar vi igång serien med bortamöte mot BK Höllviken, avspark kl 13.00! Varmt välkomna att heja på oss! Damer 29 mar 0kommentarer
  • Seriepremiär – Äntligen!

Så var det äntligen dags för seriepremiär igen! Våra herrar åker på långresa i premiären av Division 2 Södra Götaland och tar sig till Karlskrona för att där på Påskdagen Söndag kl. 13.00 möta FK Karlskrona. Vi hoppas våra killar kan fortsätta med samma energi och spel som man visat upp under träningsmatcherna. Bra eller dåligt kommer premiären spelas på naturgräs, vilket vi tyvärr inte har tränat eller spelat på själva ännu i år, men det kan vara en härlig utmaning få gå på gräs i premiären. Våra killar kan ni följa på TA Live Digitala sändning via Trelleborgs Allehanda. Stort Lycka till på söndag killar! Vårt damlag är spellediga i helgen och har sin premiär i Division 3 Södra först nästa helg. Då möter man BK Höllviken på bortaplan, Söndagen den 7:e April kl.13.00. IFK Trelleborg FK 28 mar 0kommentarer
  • Nostalgi

I påskveckan hade vi celebert besök av våra före detta tränare Anders Grimberg & Roland Karlsson. En tradition som håller i sig sedan deras tränartid i IFK. Lars-Olof Hansson IFK Trelleborg FK 27 mar 2kommentarer
  • Vinst!

En annorlunda match där vi pga semester, jobb och sjukdom bara hade åtta spelare tillgängliga. Precis som motståndarna så ville vi givetvis spela match så vi fick helt enkelt låna tre spelare av dem! Det gick alldeles lysande och vinst med 5-2! Tack för en god kamp Stehags AIF Målskyttar: Sejla Smriko ??? Sanna Bergquist ? Linn Kallenberg ? Damer 23 mar 2kommentarer