Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Karlshamn

Följ

IFK Karlshamn

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda tjänsten godkänner du detta.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • för 11 dagar sedan bente

  glömde en sak tidigare "att tiga är att samtycka" dat är dags att vi blåvita ledare säger ifrån vi vill veta.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 11 dagar sedan bente

  28 maj senast skall ifk:s inställning till byggnadsnämnden vara inne sedan kan man inte överklaga planllösningen för vägga området för då godkänner ifk den plan som framlags nya möten i septemder och då undrar jag vem eller repsenterar ifk i en sådan viktig fråga för oss?

  Rapportera

  Rapportera

 • för 11 dagar sedan Gugge Larsson

  PS.Väggahallen skall det vara, tekniken fungerade inte.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 11 dagar sedan Gugge Larsson

  Hej kamrater.
  Vill bara informera er att kommunens planering av hur området kring Gullbergslyckan/IFK Gården/Servus/Colorama.Gigantiska 10 våningshus bakom Gullbergslyckan och mycket annat.Man river IFK Gården och lovar ersätta föreningen med lämpliga lokaler, men man kan inte förklara vad lämpliga lokaler är???? Fritidschefen Thomas Nilsson pratar om nya visioner i Vägga för idrotten och vi som varit med ett tag vet att man inte gjort ett skit på 40år, det sista var när man byggde Vångavallen!!!! Enligt stadsarkitekt fungerar samarbetet med föreningarna och dess ordförande utmärkt.Och detta är inget som medlemmar och supportrar fått ta del av, vad beror denna tystnad på??? Vill man att inga skall vet om detta, och varför var inga från styrelsen där igår på ett sådant viktigt möte? Många frågor men inga svar.Har man sålt IFK:s själ och hjärta för 10 silverpenningar.Det finns någon/några som skall skämmas för det man gör i smyg.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 12 dagar sedan larsson

  Med tanke på den tid det tar innan det blir klart med byggnation i denna kommunen så behöver du nog inte vara orolig Gugge

  Rapportera

  Rapportera

 • för 12 dagar sedan Gugge Larsson

  Hej kamrater.
  I dag var jag och Bente på möte hos kommunen angående området omkring IFK Gården och IFK Gårdens vara eller inte vara, ingen från IFK:S styrelse var där och det är verkligen förvånande.Som det ser ut nu är IFK Gårdens tid räknad, kommer att i morgon ge mer detaljerad information.
  Gugge Larsson

  Rapportera

  Rapportera

 • för 15 dagar sedan Gugge Larsson

  Grattis till IFK:s damer o ledare till 1:a segern i damernas div.2.

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 apr Gugge Larsson

  En stor eloge till IFK Karlshamns herrlag trots förlusten i dag med 4-3 borta, gjorde en mycket bra fotbollsmatch med betoning på bra fotboll.skulle haft ledning med ett par bollar i halvlek men i stället underläge 1-0.Fortsätter man så här kan det bli riktigt bra.Det är små marginaler som avgör.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 apr Tobbe

  Till dig fd ifk!
  Inlägget eller frågan kanske ska ställas direkt till styrelsen då de beslutar I ärenden.Hade du skrivit ditt namn så kunde de kanske ringa dig och förklara.

  Rapportera

  Rapportera

 • Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!