16:00

IBK Osby

Referat: Eslövs IBF - IBK Osby

Seriepremiär för vårt A-lag i division 3 Norra Skåne
Tyvärr blev det en försmädlig förlust för vårt A-lag som begav sig ner till Eslöv.

Matchreferat

Första perioden
Eslöv tar tag i matchen och har mestadels bollen. Men med ett tryggt och säkert försvarsspel från oss, så tillåter vi inte att Eslöv skapa några särskilt bra målchanser. Vi ligger rätt och täcker skott på ett föredömligt sätt. Går skotten i genom så står "Walther" i målet med sitt stabila målvaktspel. Första perioden slutar mållös
(0-0)

Andra perioden
I andra perioden öppnar spelet upp sig något. Fortfarande har Eslöv ett något mer spelövertag.
Mitten av andra perioden tar Eslöv ledningen. Inte helt orättvist. Men ledningen skulle inte bli långvarig. I den 15:e matchminuten håller sig Simon Zerai sig framme framför mål och lyckas få in bollen bakom Eslövs målvakt. Kvitterat till 1-1. Men i innebandy kan det svänga. Eslöv ville inte vara sämre. Minuten senare tar dom tillbaka ledningen (2-1) som varar perioden ut.

Tredje perioden
I tredje perioden så tar det knappt en minut förrän Eslöv utökar till 3-1.
Killarna i IBK Osby låter inte sig nedslås av detta utan krigar för varandra och varje meter på plan är det fight om. Forechecking och hårt slit resulterar också i ett mål för oss. Filip Darlin drar på ett skott från kanten och bollen sitter bakom Eslövs målvakt. Härligt!
3-2 visas på rsultattavlan. Då har det gått 8.09 av den tredje perioden

Våra killar fortsätter med att stressa och kämpar stenhårt. Matchen har vi har tagit över.
Målchanser duggar tätt för oss. I mitten av tredje tar också Eslöv en time out för att snacka igenom sig och lugna sina killar. Helt klart tagna av vår höga forechecking.

I slutet av matchen, 2 minuter kvar går vi all in och plockar vår målvakt "Walther". Men vi kommer inte närmre är 3-2.
Slutresultat: 3-2

Spelare och ledare vill rikta ett tack till publiken som fanns på plats från Osby. Uppskattat!
Delad pott denna eftermiddag hade nog varit ett rättvist resultat.

Högt betyg till domarna denna match. Bra jobbat!!!