• Delad pott i Skaraborgsderbyt. (6-6)

Skaraborgsderbyt mellan Skövde IBF och IBK Lidköping bjöd på en underhållande och spännande match. Vid ordinarie speltids slut var ställningen 6-6. Förlängningen blev mållös vilket innebär delad pott och en poäng till vardera laget. Våra målskyttar: Marcus Nilsson 2, Tobias Andersson 1, Gustav Jonsson 1, Andreas Granberg 11, Joel Flensén 1. Herr A 26 jan 0kommentarer
  • Tung förlust föe Herrlaget mot Västerås 4-9.

Efter två jämna perioder var ställningen 2-2, I sista perioden gör vi 3-2 men tappar till 3-4 på 15 sekunder. Därefter tar Västerås över matchen och öser på med ytterligare 5 mål. (varav tre i tom bur). Nu får vi ta nya tag till derbyt i Skövde på torsdag. Målen: Andreas Granberg, Jon Lindgren, Tobias Andersson, Edward Skantze. Herr A 22 jan 0kommentarer
  • Vinst för Herrlaget mot Åby 7-5.

En jämn match med massor av chanser för båda lagen. Efter att ha legat under ända in i slutperioden vände vi 4-5 till seger med 7-5 efter en bra slutperiod, En viktig trepoängare som gör att vi inte tappar något mot topplagen. Vi har ju en viktig match redan om en vecka då Västerås gästar Lidköping. Målen i matchen: Marcus Nilsson 3, Gstav Nilsson 2, Pontus Karlsson 1, Albin Bragd 1. Herr A 14 jan 0kommentarer
  • Nytt bottennapp för IBK:s Herrar!

En klar förlust för IBK:s Herrlag i bortamatchen mot Finspång med 8-4. Ingen bra avslutning på höstsäsongen och vi tappar poäng och positioner i toppen av tabellen. Målen: Andreas Granberg 2, Joel Flensén 1, Oscar Garyd 1. Herr A 17 dec 2023 0kommentarer
  • Herrlaget krossade Torshälla 11-2.

Torshälla hängde med en period därefter var det total utspelning. Noterbart i matchen med 2 insläppta mål efter 10 minuter. Därefter håller vi nollan i 50 minuter. Nu är vi med på allvar i toppen av tabellen. Målen: Marcus Nilsson 4, Albin Kalén 2, Gustav Jonsson 2, Albin Bragd 1, Jon Lindgren 1, Joel Flensén 1 Herr A 11 dec 2023 0kommentarer