17 april 2018
19:00

Frödinge/Brant. SK

Referat: Hjorted/Totebo - Frödinge/Brant. SK

Hjorted/Totebo åker på en blytung 1-4 förlust i premiären mot Frödinge efter 0-0 i paus.

En väldigt märklig match där vi kan börja med att säga att 1-4 känns ganska missvisande med risk för att vara "färgad". Första halvleken är en relativt jämn historia men där den stora skillnaden är att H/T skapar tre riktigt bra målchanser där det BARA ska vara mål. Man går ändå in i paus med en positiv känsla med tanke på de klara målchanserna.

På en frispark i början av andra kommer så kallduschen 0-1 för FBSK. Efter detta blir det stressat i "hemmalaget" och man börjar chansslå bollar upp på forwards. Frödinge kontrar in både 0-2 och 0-3 och nu hängs det än mer med huvudena men man fortsätter skapa målchanser, Frödinges målvakt var helt klart matchens spelare. H/T får in en reducering på frispark med åtta minuter kvar efter att Martin D varit sist på Jackes boll, lite hopp tänds. MEN det slocknar en minut efter när Fbsk får straff efter att bollen touchat Linkans hand, 1-4 sitter säkert.

H/T skapar defenitivt tillräckligt för att göra fyra-fem mål men man kan inte bortförklara en 1-4 förlust. Grattis Frödinge till 3 poäng. Alla i H/T kan bättre.