Matchreferat H�FF-Blid�/Roslagen(5-1) Att st�ndigt leverera vinst �r mycket sv�rt.Vi hade fem raka innan dagens fight och varje motst�ndare ser det som sin f�rbannade skyldighet att s�tta stopp f�r v�r framfart.Blid�/Roslagen var inget undantag. Vi m�ter ett tekniskt,spelskickligt lag som kanske,n�r vi summerar denna match, visar sig vara alltf�r ineffektivt.Efter fem spelade minuter p� pass av Linkan kan Alex "vr�ka" in 1-0.Matchen f�r lite nerv i den 11:e d� Sorken slarvnickar och Carl blir d�refter bortv�nd av Blid�gubbe och vi har 1-1.Fram till detta m�l hade matchen inte hunnit f� n�gon karakt�r utan det v�gde j�mnt.Efter 1-1 tar vi �ver och passningsspelet ser b�ttre ut.Vi skapar trots detta inte n�gra heta m�l- chanser f�rr�n i den 40:de minuten d� Honkan skjuter 2-1.En h�rlig kombination av firma Honkan/Alex slutar s�n�r med 3:an men Honkans skott g�r utanf�r i den 43:e. Ledning 2-1 i halvtid. Andra halvlek �gs av oss.Ingen kan mots�ga detta faktum.Alex med sina underbart �ppnande l�pningar rev stora s�r i motst�ndarf�rvaret i inledningen av andra. �nd� fick vi v�nta till den 75:e med att notera 3:an.Honkan p� genombrott,inspel som bryts i egen m�l.Tre minuter senare fixar Honkan fyran och p� ett h�rt inl�gg i hyp av Marcus O f�r en pressad motst�ndare bollen i eget m�l och vi har sj�lvm�l nummer tv�. Har sagts tidigare.Vi mal ner v�ra motst�ndare sett �ver 90 minuter.Detta �r har v�ra duktiga anfallare ett helt annat underst�d fr�n ett kompakt mittf�lt.Detta g�r det till ett helvete att m�ta oss just nu.Vi vinner andrabollar som leder till att v�ra anfall blir l�ngre och mer intensiva �n tidigare.V�ra uppspel har en h�gre precision �n tidigare vilket g�r att vi vinner tempo.Vi �r helt enkelt ett b�ttre lag i �r. Knutby borta p� fredag.Kom och titta. LEONARDO