Matchreferat H�FF-S�derbykarl(10-0 !!!!!!!!!!!!!!) Tallarna igen.G�sta p� plats.Liljeberg vid micken.Kurt vid v�ndkorset. Har jag gl�mt n�n.Ja, just ja,Tony. Att s�ga att vi var favorittippade i denna fight var ett "understatement". Det sv�ra var att hantera just detta.Att g� ut och tro att tre pinnar redan satt p� kontot. Danne i kassen,fyrbackslinje som mot Gimo,John in p� mittf�ltet tillsammans med Wadell,Alex och Jocke in som forwards. Vi inleder,jag h�ll p� att s�ga som vanligt,taffligt.Matchbilden de f�rsta 15 var allt annat �n bra.Utan att imponera s� h�ll v�ra motst�ndare spelet uppe bra inledningsvis. Vi tar greppet f�rst efter 15-20 men utan att leverera.F�rst efter 33 minuter kunde Jocke efter bra stress av Marcus O s�tta 1-0.De sista 12 minuterna av halvleken �r ett enda m�lmissade i kvadrat.H�r saknades Honkan,en tanke vi snabbt fick anledning att �ngra i den andra.Vi g�r till halvtidsvila med ledning 1-0. Andra halvlek �r bara 1 minut ung n�r Alex rinner igenom i hyp,inspel till ren Johanssonspojke(Jocke) som med accuratess s�tter tv�an.Sen h�nder n�got ovanligt i fotbollssammanhang,vi f�r 3 m�l p� 3,5 minuter.Tv�an kom i 46:e och fyran kom mellan 49-50 minuten.Trean och fyran inpangade av Alex framspel Martin p� b�gge. Matchen var resultatm�ssigt stend�d efter denna slakt men H�FF var det inte.Vi ville mer.H�ng med h�r:Martin 5-0,Jocke 6-0,Jocke 7-0,Jocke 8-0,Carl 9-0,(skitsnygg h�rnnick) och gissa tusen g�nger vem som g�r tian,Jocke s� klart.Helt otroliga 10-0 blir slutresultat. Andra halvlek h�ller div.4 standard.Det st�r jag f�r.Uppgiften f�r alla �r att konservera detta till kommande fighter.Att dra l�rdom av allt vi gjorde r�tt i denna halvlek. Jocke v�ljs som 6!!!! m�lsskytt(finns det n�got som heter dubbelt hat-tric) av v�ra mot- st�ndare till b�ste H�FF-are vilket var sv�rt att undvika.Fr�n sidan kan vi ber�mma i stor sett alla,Danne med sin straffr�ddning,Brorsan Marcus med gediget ytterbacksspel, ja alla g�r en minnesv�rd match p� Tallarna.St�rsta av allt �r �nd� det faktum att vi g�r tio m�l utan Honkan i laget. IP i �sthammar p� fredag mot Grisslorna(Grisslehamn) Ni som tittade p� v�rdel�s hockey i fredags och missade matchen f�r en chans till att se oss. LEONARDO