Referat: Häverödals SK F01/02 - Frösunda/Vallentuna BK

Seriepremiär och Frösunda/Vallentuna kom på besök till Lundåsvallen.
Lite sjukdomar och andra uppdrag gjorde att vi fick låna in Gry från Damerna och Martina & Julia från F 030405.
Tack för att ni ställde upp och ni var fantastiskt duktiga all tre!

Grym start av oss idag och minuten slagen så forcerar Gry in Emmas fina hörna så tidig ledning.
Sedan har vi en riktigt bra period i 20 min och borde ha fått in ett par bollar till. FSK/VBK tar sig tillbaks in i matchen genom fint passningsspel och vaskar fram ett par riktigt bra lägen i slutet av första men har man Bella i mål så behöver man inte vara orolig på sidan utan hon plockar lätt bollarna som kommer igenom.

Andra halvlek och ganska jämnt spel. Dröjer 13 min in innan vi får ett mycket fint frisparksläge och Alva L tar sats och dundrar in 2-0 i nättaket. 55:e får vi återigen en frispark som Ronja tar och Alva L är het på returen och kan sätta trean.
FSK/VBK flyttar upp och planens löpstarkaste spelare Thelma L(som verkligen var överallt) får ett par frilägen och på en målvaktsretur efter ett av dom kan Wilma skjuta in 4-0 i tom bur från ganska långt håll. Riktigt snyggt och framförallt behärskat. 5-0 kommer efter att Wilma passat fram Martina som snyggt vänder bort backen och sätter in den i bortre.

Resultatet speglar kanske inte bollinnehavet men vi jobbar hårdare och är fruktansvärt snabba i omställningarna. Vassare i avsluten är också en bidragande faktor till en härlig vinst!

Grym insats Tjejer och många spelade fulla 70 min och ett bevis på att vi är bra tränade.

Ny match på Söndag morgon och pga många återbud till fredagens planerade träning stryker vi den och kör ett eget pass istället. Jogga en sväng imorgon eller på Fredag och kör lite styrka samt knäprogrammet. Gäller även er som inte spelade idag och håller på att bli spelklara efter förkylningar.
Kallelse till Söndagens match kommer imorgon.

(1) 1-0 Gry (Emma)
(48) 2-0 Alva L
(55) 3-0 Alva L (Ronja)
(61) 4-0 Wilma (Thelma L)
(66) 5-0 Martina (Wilma)