Knivsta IK

Referat: Häverödals SK - Knivsta IK

Som väntat blev det precis så tufft och jämnt mot Knivsta som det varit dom senaste mötena.

Både vi och Knivsta vill utnyttja kanterna så det var en rolig match att se på från sidan med många fina spelsekvenser av båda lagen.

10:e minuten norpar vi bollen högt upp och skjuter direkt så målisen har inte en chans. 1-0!!
Sen kommer KIK igen och har en bra period i mitten av halvleken men dom kommer inte längre än till våran sista tredjedel.
31:a tar vi oss fram på högerkanten, spelar in till mitten och med bra rörelse av forward kan vi med en skottfint komma igenom och sätta 2:an. Som vi har tjatat om dessa finter!!! Kul att se att det ger utdelning eftersom vi nöter dom varje vecka.
Vi har även en i ribban innan halvtid.
Andra halvlek och Knivsta flyttar fram och skapar ett bra tryck mot oss.
Vi får bra kontringslägen och kan sånär få in en boll till.
62:a gör KIK ett bra anfall och reducerar till 2-1.
Hårt jobb och grymt understöd i både försvar & anfall gör att vi får hurra för en bra match och höstens första 3 poängare.

En riktigt bra laginsats av alla idag!!!

(10) 1-0 Natta (Wilma)
(31) 2-0 Amanda (Natta)