• 1 poäng vunnen eller är 1 förlorad poäng?

Äntligen var hemmapremiären gjord där HK blåkamraterna (Skövde) stod för motståndet. Matchen inleddes i ett högt tempo, där Skövde drog iväg med 1-4. Vi var inte riktigt på tårna bakåt och missade lite framåt. Efter en stund in i matchen kommer vi ikapp med några mål, men vi är aldrig riktigt ikapp. Första halvleken kan summeras med ett bra anfallsspel, men med ett sämre försvarsspel. Som tur är gör Alfred ett flertal bra räddningar som gör att vi inte släpper in fler mål. Halvtidsresultat är 14-16. I halvlek bestämmer vi oss för att vi ska öka tempot och spela ett mycket tuffare försvarsspel. Efter de första 8 min i andra halvlek är vi ledning. Tyvärr åker vi på en hel del utvisningar som leder till att Skövde är kvar i matchen. Efter 40 min så byter vi mål och inget utav lagen leder någon gång med mer än ett mål. Med två minuter kvar står det 28-29 och vi tar då en timeout och lyckas få in 29-29. Skövde får då ett ytterligare anfall där deras h9 tar ett avslut i lågt vänster hörn, där ligger Alfred och limmar bollen.VI har 30 sek på oss att avgöra matchen. Men när det är 10 sek kvar hörs en avblåsning, där vi inte vet om det är stymer, steg, felaktig spärr eller frikast till oss. Efter protester ifrån båda lagen, slutar det med att Skövde får bollen. De har 10 sek på sig att göra 29-30. De lyckas inte få ett avslut, utan de får ett frikast efter slutsignal. Frikastet träffar vår evigt unga 25 åring (40+), som offrar allt för ett poäng genom att täcka bollen med pungen. För mig förlorar vi ett poäng då jag tycker att vi ska avgöra matchen tidigare. Men samtidigt är ett poäng alltid ett poäng. Hela laget gör en bra genomförd match. Extra plus till Liam som styr spelet framåt. Petter som visar sin råstyrka bakåt och stoppar de flesta. Alfred som gör ett flertal bra räddningar i målet! Nu tar vi nya tag till nästa match och ett stort Tack till alla som kom och stöta oss! Seniorer 9 okt 2022 0kommentarer
  • Torsk

Seriepremiären är gjord, tyvärr blev det en riktig käftsmäll mot ett mycket bra Lidköping som jag själv tror kommer att vara med i toppen av serien om inte till och med vinna årets Div3. Vi kommer tyvärr till start med en väldigt tunn trupp då vi åkt på en del skador i laget och på matchdagen ytligare två bortfall. Den tunna truppen består egentligen bara av 3st 9m som får gå väldigt hårt, bättre blir det inte när Algot sträcker sig efter 10min och tvingas utgå, vi hänger med bra de första 20min ändå då vi ligger under med några bollar men har lite känning. Framåt är vi bra idag och kommer till mycket bra lägen, gör ju 24 framåt men förlorar matchen helt bakåt där vi är riktigt usla första halvlek (tror vi har 1 räddning första 30). Andra startar vi helt okej och hänger med några min innan orken tar slut helt för oss, vi krigar ändå på i hela 60min på folket vi har med oss. Denna start var inte vad vi ville ha men det är bara att bryta ihop och komma igen tills på Lördag då vi möter HK Skövde på hemma plan kl 14.00. Förhoppningsvis så kommer vi ha med alla spelare så vi orkar hålla ihop det i 60min. Extra plus till Liam som krigar i hela 60min och visar på god moral till hela laget och blir också matchens lirare. Även Melwin och Jimmy ska ha beröm, Melwin gör 7 mål framåt och är stabil bakåt. Jimmy gör 5 på 5 framåt och visar att han kommer vara viktig för oss i anfallsspelet. Vi bryter ihop och kommer igen starkare än tidigare, bara att glömma denna matchen! Vi ses i hallen på Lördag! Seniorer 30 sep 2022 0kommentarer
  • Klubbdagar på Team Sportia

Info om beställning: All beställning sker via Team Sportias hemsida. Man skapar ett konto. Beställning via: Klubbportalen Seniorer 22 sep 2021 0kommentarer