Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Salsåker-Ullångers IF Div 1 pojkar

Följ

Div 1 pojkar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda tjänsten godkänner du detta.

Okej
Salsåker-Ullångers IF
Fotboll
Div 1 pojkar
Tabell
Lag M V O F P
1 Höga Kusten div 1 p 5 3 1 1 10
2 Långsele AIF 1 1 0 0 3
3 Örnens FF 1 0 1 0 1
4 Härnösands FF 0 0 0 0 0
5 Sollefteå GIF FF 1 0 0 1 0
6 Kb65 1 0 0 1 0
7 Bollsta IK 1 0 0 1 0

Match

Långsele AIF

5 - 0
8 juni 2017
19:00

Höga Kusten div 1 p

Referat

Referat: Långsele AIF - Höga Kusten div 1 p

Långsele – Höga Kusten 8/6

Jämn match med ojämnt resultat
En match där Kusten hade mest boll men Långsele spelade mycket bra försvarsspel. Det var en jämn Första halvlek där Långsele gör två mål på fasta situationer och vi står lite passiva och tittar på. Vi hade lite problem med att hitta våra positioner och vårt anfallsspel låste sig hela tiden. Vi hade två spelare som gjorde sitt livs första fotbollsmatch så jag har full förståelse för att det här med positioner inte är var så lätt. Dessutom hade halva laget campat med skolan natten innan så det såg lite sömnigt ut på vissa håll men nog med bortförklaringar nu.
Vi kommer ut starkt i andra halvlek och gör ett rejält försök att kämpa oss tillbaka in i matchen. Första 25 minuterna av andra halvlek är mycket bra och vi skapar flera chanser. Tyvärr så gör Långsele 3-0 på ytterligare en fast situation och luften går ur oss. Att det sedan till slut blir 5-0 spelar mindre roll. Jag tycker också att vi uppträder schysst mot lagkamrater, motståndare och domaren trots att resultatet rinner iväg. Sedan tror jag att resultaten kan variera kraftigt beroende på vilket lag vi och motståndarna har från match till match.
Jag ser varje match som ett bra träningstillfälle. Hela Div 1 pojk serien är väldigt jämn så det viktigaste är att vi uppträder bra och kämpar väl sedan får resultaten bli som de blir. Det är tre saker som gäller för det äldsta pojklaget. Den viktigaste är att vi har roligt och att man trivs i laget. Sedan tycker jag att det är mycket bra om vi kan få ungdomar att spela fotboll åtminstone högstadietiden ut. Den tredje uppgiften är att förse A-laget med någon/några spelare per år. Jag tror vi kan klara av alla dessa tre uppgifter och samtidigt förstå att resultatet på enskilda matcher är av underordnad betydelse. //Tony

Andra möten i serien