13 december 2018
19:00

Referat: Lions HC Strömstad - Hisingens IK

Första bortamatchen i Alltrean A.
Vi startar matchen i ett ganska bra tempo och pressar ner Lions egen zon under långa stunder, vi är bättre och starkare i alla delar under inlednings av matchen. Vi skapar chanser och jobbar på med tålamod.
Tyvärr får vi en utvisning efter 12 min som Lions utnyttjar och gör 1-0 när vi blir lite stillastående och passiva i vår box. Känns inte helt rättvist men vi lägger det snabbt bakom oss.
Kort därefter så kvitterar vi genom ett fint pass igenom mittzon och ett grymt avslut av Robin.
I Andra perioden är det lite svängigt och en del utvisningar som gör perioden stressad och komplicerad. Men vi strider fantastiskt bra över hela banan.
Vi gör 2-1 genom Carlsson som krigar in pucken i en kampsituation runt kassen.
Detta står sig perioden ut.
I 3:e så gör vi snabbt 1-3 och 1-4 och där känner vi att vi stänger matchen. Sedan fokuserar vi enbart på att ligga rätt och att inte bjuda på något. Lions tar time out med 10 min kvar av matchen men det hjälper inte dom utan får bara oss att samla oss mer och prata igenom att vi ska spela lugnt och fint och inte slarva bort några puckar.
Vi gör ytterligare 1 mål och matchen slutar 5-1 till oss vilket idag är fullkomligt rättvist!!
Vi ledare är grymt nöjda med lagets insats och hyllar även vi Tim och Emil som åker med bussen och hejar på oss ifrån läktaren, och hjälper till runt laget föredömligt!
Vill även passa på att tacka dom tillresta supportrarna som stöttar oss på bortaplan!