• Referat: Nol IK - Hönö IS /Hjuviks AIK

Nol såg i förhand ut som ett lag vi skulle ta poäng mot. Tyvärr visade det sig att dom var bättre än väntat. Vi gjorde dock en bra första halvlek till skillnad mot så många matcher i höst och det stod 0-0 i paus. I andra tappade vi fokus lite samtidigt som Nol många gånger rullade boll mycket fint. Detta ihop med att dom hade ett bra och samlat försvar gjorde det svårt för oss. Vi hade några chanser men Nol hade desto fler. Lowa spelade mycket bra i målet och försvaret jobbade hårt, annars hade det kanske blivit större siffror. Men ingen skam att förlora mot ett bättre lag. Vi gjorde en bra match. Kanske har vi lagt oss i en för bra serie....? F-02 1 okt 2015 0kommentarer
  • Referat: Hönö IS /Hjuviks AIK - Romelanda UF

Ännu en hedersam förlust. Vi började rätt starkt mot ett relativt storvuxet Romelanda. Men när första målet släpptes in så tappades fokus lite. Innan HL hade Romelanda gjort 2 mål till. Vi var dock inte helt borta ur matchen utan hade två stycken frilägen och några andra minde chanser. I paus pratade vi om att alla måste göra sitt och inte lämna över ansvar. Isabell fick också instruktioner att utnyttja sin snabbhet än mer och löpa med boll hela vägen in i mål om så krävs. En bit in i andra så reducerade Beata genom att rycka sig loss och placera den vid stolpen. Hoppet kom åter tillbaka och vi tryckte på ordentligt mot deras mål. 2-3 gjorde så Isabell genom att just löpa med boll längre och placera in bollen i bortre. Godis för oss tränare som då ser resultat av vårt "tjat". Tyvärr missade vi att en av Romelandas spelare smugit sig upp när vi hade hörna och olyckligt fick deras rensning rakt mot sig. Hon löpte sig fri och gjorde 2-4. Efter det var det mycket Hönö och hela laget kämpade för reducering/kvittering. Agnes fick, tack vare sin kämpaglöd, in 3-4, men närmare än så kom vi inte tyvärr. Om matchen ändå varit ett par min längre..... Härligt kämpat tjejer!!!! F-02 27 sep 2015 0kommentarer
  • Referat: Ytterby IS - Hönö IS /Hjuviks AIK

Ytterby borta visade sig vara en tuff match. Men denna gången var tjejerna med mer på plan och Ytterby fick åtminstone kämpa för sina poäng. Vi låg tyvärr under med 4-0 redan efter första. I halvlek justerade vi laget lite för att få tag i bollen på övre delen av plan. Det visade sig lyckat och andra halvlek blev jämn. Beata gör ett mycket fint mål på skott/lobb från distans. Matchen slutar till sist 6-1, men vi var alla överens om att detta var ett fall framåt jämfört med förlusterna innan. F-02 22 sep 2015 0kommentarer
  • Leriga tuffingar i Kareby!

Efter att fått storstryk med 10-0 i Kareby var tjejerna ändå glada och nöjda. Ordentligt taggade inför nästa match lovar dom. Vår egen fotograf Niklas Zackariasson tog detta härliga foto. F-02 5 sep 2015 0kommentarer