• Referat: FC Heden - Härryda IF

FC Heden - Härryda IF 4-2. Ja vad ska man säga, förlust igen, tappad ledning igen och rasar igenom i slutet av matchen igen.. Vi har tyvärr bara oss själva att skylla, även om vi inte fick det lättare av herren som blåste i pipan idag. Nu är det dags att vi höjer träningsnärvaron och börjar om från ruta ett, för det är ingen fråga OM vi ska vända på denna negativa trend utan vi SKA och vi kommer vända på detta! Efter tre tuffa bortamatcher väntar Mossen på hemmaplan nästa vecka! Målskyttar idag: Xavier och Bako Seniorlag Herrar 10 maj 2019 0kommentarer
  • Referat: Donsö IS - Härryda IF

Donsö IS - Härryda IF 6-4.. Trots att vi hade ledningen i halvlek med 3-2 och även 4-3 en bit in i andra så förlorar vi dagens match med 6-4. En kort sammanfattning så gör vi det bra offensivt men bedrövligt defensivt, vi är alldeles för passiva över hela plan och i eget straffområde, där måste vi höja oss väldigt många nivåer. Bäst idag Bako och Garrett. Målskyttar: Garrett 2, Bako 1, David 1. Vi kommer igen! Seniorlag Herrar 10 maj 2019 0kommentarer
  • Referat: FC Linne - Härryda IF

FC Linne - Härryda IF 3-0. Vi åker idag på en otroligt tuff förlust. Vi får tyvärr en utvisning redan i mitten av första halvlek vilket får oss att jobba i uppförsbacke. Trots detta är det vi som trycker på och skapar 6-7 högkvalificerade chanser bla tre öppna mål men bollen ville bara inte in idag! Gubbarna krigar på ruskigt bra men när vi släpper 1-0 med ca kvarten kvar av matchen så går luften ur oss. Det och att vi lyfter fram folk gör att Linne tillåts göra ytterligare två mål. Detta är ett motstånd vi bara ska slå så det är en sjukt tung förlust! Men vi reser oss som vanligt och i nästa vecka åker vi ut till Donsö på lördag för att möta just Donsö IS! Seniorlag Herrar 3 maj 2019 0kommentarer
  • Referat: Härryda IF - Fässbergs IF

Matchen börjar mycket fram och tillbaka men vi har också väldigt bra koll på dem och håller lagdelarna mycket kompakta vilket gör det svårt för Fässberg att skapa något farligt. Men ändå är det dem som tar ledning efter en hörna där vi har mycket otur, bollen tar sig in efter ett par studsar. Såklart en jobbig start men vi viker oss inte, 1–1 och 2–1 kommer ganska tät in på varandra där vår debutant David Garrett är involverad i båda, efter ett skott från David lägger Bako in bollen på returen, andra målet gör David på egen hand där han avslutar rakt upp i nättaket efter några fina finter. 2–1 står sig till halvtid. Vi känner oss mycket nöjda med första halvlek och känner även att vi kan gå för några fler mål. Andra halvlek startar lite tamt från vår sida och vi bjuder nästan in Fässberg i matchen. 3–1 kommer efter en frispark som Hampus slår in mot mål och Garrett är först på den och gör sin tredje poäng för dagen. Hampus som förövrigt slår otroligt fina inlägg under hela matchen. Efter detta reducerar Fässberg efter en fin boll och vi har inte riktigt koll på deras forward. Nästan direkt efter Fässbergs reduceringsmål slår Bako en fin boll till Garrett som förvaltar det på ett säkert sätt 4–2. Efter detta mål flyttar Fässberg upp många spelare och har några farliga inlägg i slutet av matchen. Vi är mycket nöjda med matchen, vi kommer upp i den nivån vi känner att vi har och har ett otroligt gött snack genom hela matchen. Vi vill tacka både Fässberg IF och domarna för matchen. Domarna är mycket tydliga under hela matchen och förklarar även vid oklara situationer. Skrivet av Bako. Seniorlag Herrar 19 apr 2019 0kommentarer