• Seger i premiären för herrlaget!

Herrlaget gick segrande ur dagens premiärmatch mot Kisa BK på bortaplan. Efter en mållös första halvlek tog Haga intiativet med 0-1 genom nyförvärvet Yves Nkuru, Kisa kvitterar nästa omgående vilket Haga svarat med 1-2 några minuter senare genom Leo Jankovic. I slutskedet av matchen så stänger Gentonis matchen med sitt 1-3 mål. Hela laget får beröm för en bra genomförd premiär! A-lag Herrar 10 apr 2023 0kommentarer
  • Serieseger för herrlaget

Herrlaget har med två omgångar kvar av div.4 Västra säkrat seriesegern då man är 9 poäng före tvåan Gnosjö. Laget har 16 raka segrar och vi hoppas på att segerraden är intakt även efter de två avslutande omgångarna. A-lag Herrar 24 sep 2022 0kommentarer
  • Seriepremiär för herrlaget på annandag Påsk

Hagas herrlag går in i 2022:s seriespel på annandag påsk 18/4 kl.19.30 på Jordbrovallen. Motståndet står Tabergs SK för. Varmt välkomna! A-lag Herrar 17 apr 2022 0kommentarer
  • Haga kliver in i Toyota-Cup 14/4.

Herrlaget spelar årets första tävlingsmatch mot Lekeryds SSK, torsdag 14/4, kl.18,45 på Kabevallen i Tenhult. Lekeryd tränas av den före detta spelaren/ tränaren i Haga, Johan Svedberg. Varmt välkomna! A-lag Herrar 11 apr 2022 0kommentarer