• Välkommen Emil

Vi säger varmt Välkommen till Emil Lilke. Emil som varit igång med oss ett tag i både träning och match och fick i helgen göra sina två första mål i den blåvita tröjan. Emil är en spelare med speed och har ett fint skott med båda fötterna. Nu när flyttlasset gick till Habo så passade det bra med spel hos oss. Senaste klubbadressen är Lerkils IF från Kungsbacka. Det ska bli spännande att följa Emil under kommande säsong. Fotboll Herr 26 mar 0kommentarer
  • 7 olika målskyttar i ny cupseger

Det var dubbla matcher senaste helgen och vi börjar med lördagens match mot Frövi IK från Örebro som spelades på Rosenlund. FIK som till vardags spelar i div 4 tog en tidig ledning. Efter detta så jämnade vi ut spelet och det böljade mycket fram och tillbaka utan några jättechanser. Efter knappa halvtimmen kommer 2-0 på straff och bara minuten senare så kan Damion utnyttja ett misstag av FIK och sätta 2-1. Strax före paus kommer 3-1. I mitten på andra så fastställs slutresultatet 4-1. Vi gör trots förlusten en bra match och det är FIKs effektivitet som skiljer. Under söndagen så avslutades gruppspelet i Toyota Cup när Forserums IF gästade oss på Slätten. Redan i minut 4 kommer 1-0 då Ando slår in en retur på Dominiks avslut. Vi styr och ställer på plan och det är mycket ytor som vi nyttjar på ett bra sätt. Trots detta så kommer 1-1 lite slumpartat där deras forward får till en bra träff. Anfallet efter är det nära bortaledning men en fin räddning av Gustav. Men där tog FIF chanserna slut och vi börjar mala ner bortlaget. Det dröjer dock till halvtimmen innan Zach gör 2-1 och anfallet efter så spelar Zach till Dominik som sätter 3-1. Pausvila. I andra så kommer målen med jämna mellanrum mot ett FIF som mattades desto längre matchen pågick. 4-1 av Ludde på pass av Noah i 51 min. Strax efter så drar Noah en hörna direkt i mål och 5-1. 6-1 och 7-1 görs av matchens enda tvåmålsskytt, Emil, som därmed gjorde sina första HIF mål. Jonathan assisterade till bägge målen. När vi spikar slutresultatet 8-1 så är det omvända roller. Jonathan nätar och Emil assisterar. Det blev en komfortabel seger där vi visar tålamod och hittar många olika lösningar på planen. En bra genomförd match. Hela laget förtjänar beröm. Kul med 8 mål och 7 olika målskyttar. Vi tar oss vidare i cupen med maximala 9 poäng och lottning av nästa omgång sker i början på veckan. Fotboll Herr 25 mar 0kommentarer