• Olof segerskytt i cupen

På ett blåsigt Slätten gästades vi av Bälaryds IK under onsdagskvällen när cupspelet i Toyota cup fortsatte med omgång 2. Redan från start var det vi som tog tag och förde spelet och vi hade stort bollinnehav under första halvleken. Vi skapar 4-5 bra chanser och närmast är Noahs hörna i ribban. Men vi faller in i BIK lägre tempo lite för ofta. Det blir en mållös första halvlek där blåsten emellanåt ställde till det i uppspelen. I andra så fortsätter vi äga och skapa mest. Redan 5 min in i halvleken är vi riktigt nära men strax utanför. Direkt på detta ny chans och Olof kan klippa in ledningen 1-0. Vi har sedan bra kontroll och bortalaget har sin första halvchans efter 70 min. Mot slutet med lite trötta huvuden så är det nära att vi ställer till det för oss själva och vi bjuder in BIK sista 10 min i jakt på kvittering. Känns onödigt att vi ger dem möjlighet att ta sig in i matchen. Det stannar dock vid några få halvchanser för bortalaget medans vi skapar betydligt mer under hela matchen och segersiffrorna borde väl varit några mål större. En skön seger och kul att komma vidare till nästa omgång, när nu även div 3 lagen ska in i cupen. Totalt deltar 183 lag i cupen. 59 lag återstår och 54 av dessa går in i omgång 3. (Div 1-2 lag går in i omg 4). Vi delar ut dagens cupbollar enligt följande: Olof Sandberg Segerskytt! Stark bollvinnare på mitten. Philip Diber Börjar växla upp kanten och driver på spelet med hög fart. Sebastian Hjelm Stabilt och rejält på VB platsen. Nu laddar vi för seriepremiär på söndag kl 16 när Skillingaryd gästar Slätten. Fotboll Herr för 14 dagar sedan 0kommentarer
  • Välkommen Emil

Vi säger varmt Välkommen till Emil Lilke. Emil som varit igång med oss ett tag i både träning och match och fick i helgen göra sina två första mål i den blåvita tröjan. Emil är en spelare med speed och har ett fint skott med båda fötterna. Nu när flyttlasset gick till Habo så passade det bra med spel hos oss. Senaste klubbadressen är Lerkils IF från Kungsbacka. Det ska bli spännande att följa Emil under kommande säsong. Fotboll Herr 26 mar 0kommentarer