• Åkersberga FC -GUSK 2-0 (0-0)

Tyvärr fick vi ingen poäng med oss hem från Åkersberga. Under den andra delen av första halvleken var det vi som hade mest boll och förde spelet. Det kändes stabilt men det blev inga målchanser vilket ju är ett måste för att vinna matcher. Åkersberga satsade på långa bollar vilket var nog så farligt. 0-0 i halvtid. Direkt i den andra halvleken blev Åkersbergas spel aggresivare vilket också gav utdelning. 1-0 i den 54:e minuten och 2-0 tre minuter senare på en hörna där vi inte fick bort bollen. Zaine böt fyra spelare på en gång i den 63:e minuten och gick, när 10 minuter återstod av matchen, ner på en trebackslinje men i dag ville det sig inte utan förlusten var ett faktum. Herrfotbollen Gusk Herr för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Bortamatch mot Åkersberga FC

I morgon lördag åker vi söderut mot Stockholm för att möta ännu en seriesegrare. Åkersberga vann division 4 Stockholm Norra i fjol. Efter tre matcher nu i serien ligger Åkersberga trea och vi fyra. Vi kan alltså förvänta oss en jämn match. Viktiga poäng att kriga om. Full skärpa krävs för att få med någon poäng hem. Zaine tar med sig följande trupp: William G, Jens, Dillan, Kevin, Victor, Kango. Gabbe, Haris, Marcus, Jonatan, Aria, Jesper, Adar, Troy, Oliver, Joel, Bokalli och Pon. Foto:"Tobbe" arkiv Herrfotbollen Gusk Herr för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • GUSK - Sunnersta AIF 4-1 (1-0)

Så kom då vår andra seger för säsongen där det flyt som behövs för att vinna fotbollsmatcher var på vår sida denna gång. Sunnersta spelade med den isande vinden i ryggen och förde spelet under den första halvleken med flera hörnor som var farliga. Dock blev det vi som tog ledningen på en hörna som Kango slog från vänster och där Dillan mötte med en skarp nick i bortre. 1-0 stod sig halvleken ut. I den 54:e minuten fick Joel bollen på ett tillbakapass från Haris strax utanför straffområdet och sköt direkt in den i högra krysset, 2-0. 30 min senare fick Wille G en tillbakapass och en mötande sunnnerstaspelare rusande mot sig. Willes rensning tog på motståndaren ben och rullade in i vårt mål, 2-1. I den 85:e minuten fick vi åter en hörna från vänster. Troy slog en lång hörna och Dillan mötte med ett snyggt upphopp och nickade in bollen i bottre, 3-1. Ett par minuter senare satte Haris spiken i kistan 4-1 på en inlägg från höger av Adar. Målgörare: Dillan 2, Joel och Haris. Foto: "Nisse" Gusk Herr för 17 dagar sedan 4kommentarer