• GUSK - Älta IF 2-1 (2-0)

Dagens match blev det vinst, den och ett lugn i vårt spel tar vi med oss till seriepremiären. Vi förde spelet framför allt under den första halvleken då vi också genom 1-0 i 10:e minuter, skott i bortre av Kango, och 2-0 i 16:e minuten, nick av Jesper på ett inlägg från Deniz, grundlade segern. I den andra halvleken flyttade Älta fram sitt försvarsspel och kunde därmed skapa en del farligheter men målet 2-1 kom först i matchens sista minut. Om en vecka börjar allvaret d v s seriestarten borta mot Märsta IK. Foto: "Nisse" Gusk Herr 29 mar 0kommentarer
  • Sista träningsmatchen

I morgon, fredag, spelar vi vår sista match innan seriestarten. Vi möter div 3 kollegan från Södra Svealand, Älta IF. Älta är nykomlingar i div 3, kvalade förra året upp från div IV. Premiärlaget i Zaines huvud nu? Matchen spelas på Lötens IP och börjar kl 13.00. Välkomna!! Gusk Herr 28 mar 1kommentar
  • GUSK - Bollstanäs SK 3-1 (2-0)

Gårdagens match blev positiv för oss, både spel- och resultatmässigt, framför allt i den första halvleken. I den 8:e minuten skapade vår höga press ett bolltapp av en back i Bollstanäs som "gav" Haris bollen i straffområdet och han passade Kevin som lungt rullade in bollen till höger om målvakten till 1-0. Vår höga press gav ytterligare målchanser men vi fick vänta till slutet av första halvleken då Joel bröt en passning spelade till Haris i straffområdet som vände till höger och sköt bollen i mål till vänster om målvakten, 2-0. Vårt fina spel fortsatte i början av andra halvleken och i minut 55 passade Aria från sin högersida in bollen i mitten utanför straffområdet till Kevin, sprang efter in i straffområdet och fick tillbaka bollen och passade Haris som från fem meter stötte in bollen i mål, 3-0. Sedan gjordes många spelarbyten vilket gjorde det svårt att upprätthålla spelet. Bollstanäs reducerade efter en frispark till 3-1 i minut 75. Nu återstår en träningsmatch på långfredagen innan seriestarten den 5 april borta mot Märsta IK. Foto: "Nisse" Gusk Herr 24 mar 0kommentarer