• Seriepremiär

När man ser ut genom fönstret så verkar det inte vara fotbollsväder direkt men Midgårdsvallen i Märsta är grön. Det är alltså dags för seriepremiär i kväll borta mot Märsta IK med matchstart 19.45. Zaine har nominerat följande trupp: William G, "Gezo", Isak, Leo, Kevin, Haris, Marcus, Jonatan, William P, Victor S, Deniz, Aria, Jesper, Adar, Troy, Oliver, Bikalli. Foto: "Tobbe" arkiv Herrfotbollen Gusk Herr 5 apr 0kommentarer
  • GUSK - Älta IF 2-1 (2-0)

Dagens match blev det vinst, den och ett lugn i vårt spel tar vi med oss till seriepremiären. Vi förde spelet framför allt under den första halvleken då vi också genom 1-0 i 10:e minuter, skott i bortre av Kango, och 2-0 i 16:e minuten, nick av Jesper på ett inlägg från Deniz, grundlade segern. I den andra halvleken flyttade Älta fram sitt försvarsspel och kunde därmed skapa en del farligheter men målet 2-1 kom först i matchens sista minut. Om en vecka börjar allvaret d v s seriestarten borta mot Märsta IK. Foto: "Nisse" Gusk Herr 29 mar 0kommentarer
  • Sista träningsmatchen

I morgon, fredag, spelar vi vår sista match innan seriestarten. Vi möter div 3 kollegan från Södra Svealand, Älta IF. Älta är nykomlingar i div 3, kvalade förra året upp från div IV. Premiärlaget i Zaines huvud nu? Matchen spelas på Lötens IP och börjar kl 13.00. Välkomna!! Gusk Herr 28 mar 1kommentar