• Bortamatch mot Åkersberga FC

I morgon lördag åker vi söderut mot Stockholm för att möta ännu en seriesegrare. Åkersberga vann division 4 Stockholm Norra i fjol. Efter tre matcher nu i serien ligger Åkersberga trea och vi fyra. Vi kan alltså förvänta oss en jämn match. Viktiga poäng att kriga om. Full skärpa krävs för att få med någon poäng hem. Zaine tar med sig följande trupp: William G, Jens, Dillan, Kevin, Victor, Kango. Gabbe, Haris, Marcus, Jonatan, Aria, Jesper, Adar, Troy, Oliver, Joel, Bokalli och Pon. Foto:"Tobbe" arkiv Herrfotbollen Gusk Herr för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • GUSK - Sunnersta AIF 4-1 (1-0)

Så kom då vår andra seger för säsongen där det flyt som behövs för att vinna fotbollsmatcher var på vår sida denna gång. Sunnersta spelade med den isande vinden i ryggen och förde spelet under den första halvleken med flera hörnor som var farliga. Dock blev det vi som tog ledningen på en hörna som Kango slog från vänster och där Dillan mötte med en skarp nick i bortre. 1-0 stod sig halvleken ut. I den 54:e minuten fick Joel bollen på ett tillbakapass från Haris strax utanför straffområdet och sköt direkt in den i högra krysset, 2-0. 30 min senare fick Wille G en tillbakapass och en mötande sunnnerstaspelare rusande mot sig. Willes rensning tog på motståndaren ben och rullade in i vårt mål, 2-1. I den 85:e minuten fick vi åter en hörna från vänster. Troy slog en lång hörna och Dillan mötte med ett snyggt upphopp och nickade in bollen i bottre, 3-1. Ett par minuter senare satte Haris spiken i kistan 4-1 på en inlägg från höger av Adar. Målgörare: Dillan 2, Joel och Haris. Foto: "Nisse" Gusk Herr för 12 dagar sedan 4kommentarer
  • Uppsaladerby

I morgon söndag spelar vi säsongens första uppsaladerby. Vi tar emot Sunnersta AIF som är nykomlingar i division 3 efter att ha vunnit division 4 Uppland förra året. Dessutom har man startat serien med två segrar och utan att släppa in något mål. En tuff match att se fram emot alltså! Matchen spelas på Lötens konstgräs och börjar kl 15.00 Vi hälsar motståndarna, domarna och er i publiken välkomna! Entréavgiften är 60 kr. Swishnummer 123 023 03 59. Kiosk finns. Det finns också möjlighet att köpa föreningens specialdesignade keps från EP Emilio Pendenza http://www.emiliopendenza.com Foto: "Tobbe" Herrfotbollen Gusk Herr för 13 dagar sedan 0kommentarer