• IK Frej Täby FF - GUSK 1-2 (1-2)

Vi lyckades hålla vår position i tabellen genom dagens seger mot Frej. De tre topplagen vann också sina matcher så vi har inte kommit närmare dem. Vårt höga försvarsspel var väldigt lyckat även i denna match, speciellt i första halvleken. Vi återvann bollen ofta och kunde behålla bollen på Frejs planhalva. Flera bra målchanser skapades också. I den 27 minuten spräckte vi nollan. Marcus fick bollen mitt på Frejs planhalva, väggade med Deniz och passade sen till Adar som tog med sig bollen in i straffområdet och sköt bollen i mål till vänster om målvakten, 0-1. Snyggt anfallsspel! 10 minuter senare fick Frej en frispark till höger om vårt straffområde. Bollen slogs in framför vårt mål, nickades ut till en frejspelare som sköt bollen på Marcus. Bollen blev en passing till Haris som som tog bollen framåt till mittlinjen, slog en perfekt gjupledspassning till Deniz som gjort en stark kontringslöpning och tog med sig bollen in i straffområdet till samma punkt som Adar och sköt bollen i mål men denna gång till höger om målvakten, 0-2. En minut senare kom Frej i ett av fåtal anfall där vi tappade koncentrationen och skottet tog i ribban och ner precis innanför mållinjen och slutresultat 1-2 fastställdes i minut 38. I den andra halvleken fick Frej mer av spelet i medvinden men vi kämpade hela vägen in, en skön seger! Målgörare: Adar Aras och Deniz Yaldir Foto: "Nisse" Herrfotbollen Gusk Herr för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Omgång 18

I morgon åker vi till Täby kyrkby för att möta IK Frej Täby FF på Vikingavallen. Matchen handlar om herraväldet över mittens rike. Vi ligger just nu en poäng före på fjärdeplats. Matchen i våras vann vi med 2-0 på Gamlis IP. Segraren kommer alltså att hänga på lagen på den övre halvan. Matchen startar 13.00. Foto: "Tobbe" arkivbild. "Uppvärmning" Herrfotbollen Gusk Herr för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • GUSK - IFK Uppsala 2-0 (0-0)

Gårdagens derby mot IFK Uppsala blev resultatmässig en jämn historia långt in i matchen. Vi hade ett bra spel både försvars- och anfallsmässigt under hela matchen. Dock hade vi svårigheter att producera mål som ju är nödvändigt för att vinna matcher. 0-0 stod sig ända till den 84:e minuten då vi fick utdelning på vårt presspel och William P kunde ta bollen från en IFK-back och göra 1-0. Fem minuter senare i den 89:e fick vi också utdelning på vårt anfallsspel. Uppspel på Haris som la ut bollen till Troy på högerkanten. Troy avancerade mot mål och rullade in bollen under målvakten till 2-0. Vi har 32 poäng nu och 15 poäng kvar att spela om. Förra året kom vi tvåa i serien på 40 poäng och det har Bollstanäs redan nu som tvåa så.... svårt men det är som sagt var, kul att vinna fotbollsmatcher! Målgörare: William Pettersson och Troy Linnes Foto: "Nisse" Herrfotbollen Gusk Herr för 19 dagar sedan 0kommentarer