• Hemmapremiär

I morgon lördag är det seriepremiär på hemmaplan för oss. Vi möter IFK Lidingö FK som vi känner till sen div 2. Vi möttes senast under pandemiåret 2021 då vi också tvingades lämna divsionen. Lidingö klarade sig kvar men åkte ur året efter och spelade i div 3 Södra Svealand 2023 där man placerade sig mitt i serien. Vi förlorade båda första matchen förra helgen med 0-2 så utgångsläget är lika inför morgondagen. Skadeläget i vår trupp är fortfarande oklart så Zaine har valt att ta med 19 spelare till samlingen. Matchen spelas alltså på Lötens konstgräs och börjar kl 13.00 Vi hälsar motståndarna, domarna och er i publiken välkomna! Entréavgiften är 60 kr. Swishnummer 123 023 03 59. Kiosk finns. Det finns också möjlighet att köpa föreningens specialdesignade keps från EP Emilio Pendenza http://www.emiliopendenza.com Foto: "Tobbe" från 2021-06-27 Gamlis IP resultat 0-0 Herrfotbollen Gusk Herr för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Märsta IK - GUSK 2-0 (0-0)

Matchen blev inte den premiärmatch vi önskade. Vårt defensiva spel var godkänt men det offensiva d v s när vi hade bollen var inte bra. Vi fick inte igång något spel alls. Passningarna var för långa, för hårda, för lösa, felriktade, ja det mesta blev fel. Deniz lobbade in en boll i mål men då hade domaren redan blåst för offside. Han fick en liknande chans i minut 38 men då räddade en märstaback bollen från att gå i mål på mållinjen. Dessvärre blev Deniz då också skadad och fick lämna planen. 0-0 i paus. Fem minuter in på andra halvleken spelade vi ut bollen till hörna och på den nickade en märstaspelare in bollen från två meter i mål. Ingen av oss gick mot bollen så 1-0. Märsta blev ännu aggresivare efter målet och fick en spelare utvisad, två varningar, i minut 61. På ett djupledspass och friläge efter ett misslyckat uppspel av oss kunde Märsta göra 2-0 i minut 75. Vi gick ner på en trebackslinje och pressade Märsta med mycket folk framåt men Märsta stod emot. Nu gäller det att glömma resultatet och se framåt mot nästa match om en vecka hemma mot Lidingö. Herrfotbollen Gusk Herr för 17 dagar sedan 0kommentarer