• Matchdag: omgång 21

Idag är det dags för hemmamatch mot Bergdalens IK i den 21:e omgången av Elitettan. Inför matchen ligger GUSK på åttonde plats i tabellen och Bergdalen på 12:e plats. Förra mötet mot Bergdalen som spelades i Borås i juni var den sista matchen på vårsäsongen. Matchen slutade med en övertygande GUSK-seger och 4-1 blev resultatet. GUSKs mål gjordes av Lina Thoreson, Izabell Rydell och Sofia Fors. Den sistnämnda gjorde två mål, varav ett satt som en smäck rätt i krysset. Vi hoppas på att få fira fina mål även idag! Matchen startar kl 15:00 på Lötens IP och vi hoppas att många sluter upp och hejar på! Matchen sänds på UNT och Sportexpressen Play. Ni kan även följa matchen live på damlagets instagram. Nu laddar vi för dagens match och går för tre poäng! Bilden är från förra mötet mot Bergdalens IK. Gusk Dam 24 sep 2022 0kommentarer
  • Serieseger i div 3

Stort grattis till tjejerna som lyckas vinna div. 3. Vi satte upp ett mål att vi skulle lyckas med detta. Vi gjorde det!!! Sista matchen är nu på lördag, Gamlis IP kl 14.00. Kom gärna dit och hylla tjejerna. Det kommer finnas hamburgare m.m. Gusk Dam 21 sep 2022 1kommentar
  • Matchdag: omgång 20

Idag är det dags för bortamatch mot Älvsjö AIK FF i den 20:e omgången av Elitettan. Inför matchen ligger GUSK på åttonde plats i tabellen och Älvsjö på 14:e plats. Förra mötet mot Älvsjö som spelades hemma på Lötens IP i juni slutade med en gulsvart seger. 3-1 blev resultatet och GUSKs mål gjordes av Izabell Rydell, Sofia Fors och Sanna Öhlund. Matchen startar kl 15:00 på Älvsjö IP och sänds på UNT och Sportexpressen Play. Ni kan även följa matchen live på damlagets instagram. Nu laddar vi för dagens match och går för tre poäng! På bilden syns Sofia Paulsson i förra helgens match mot Jitex BK. Foto: Tobbe Bengtsson Gusk Dam 17 sep 2022 0kommentarer
  • Matchdag: omgång 19

Efter en helgs matchuppehåll har det blivit dags att möta Jitex BK på hemmaplan i den 19:e omgången av Elitettan. Jitex BK är ett väletablerat lag i Elitettan och vi förväntar oss en tuff match. Förra mötet mot Jitex BK som spelades på bortaplan i april slutade oavgjort 3-3 och GUSKs mål gjordes av Mathilda Henriksson, Malin Forssner och Sofia Paulsson. Matchen startar idag kl 12:00 på Lötens IP och vi hoppas att så många som möjligt kommer och stöttar oss på plats. Matchen går även att se på UNT och Sportexpressen Play. Nu laddar vi för dagens match och går för tre poäng! Foto: Tobbe Bengtsson Gusk Dam 10 sep 2022 0kommentarer
  • Referat: Rävåsens IK Karlskoga - Gamla Upsala SK

Matchen spelades på ett regnigt Kilsta IP i Karlskoga. GUSK tog tag i taktpinnen direkt och efter att Thea Barkfeldt fälldes i straffområdet i den sjunde matchmiuten blåste domaren straff till GUSK och Sofia Fors kunde säkert placera in ledningsmålet från straffpunkten. Några minuter senare utökades ledningen genom ett fint vänsteravslut från Ingrid Wixner och 0-2 på resultattavlan efter enbart tio spelade minuter var ett faktum. RIK Karlskoga arbetade sig dock in i matchen och reducerade till 1-2 i minut 20 genom Karin Weinacht efter ett skott utifrån. Kort därefter, i 25:e matchminuten, kvitterade också hemmalaget till 2-2 genom Sara Öjebo. GUSK tog tillbaka matchen i slutet av första halvlek och kunde göra både 2-3 och 2-4 innan halvtidsvilan. Det var då våra formstarka forwards som stod för varsin fin prestation. Sanna Öhlund satte 2-3 rätt i krysset i 36:e minuten och i den 39:e minuten placerade Izabell Rydell kyligt in 2-4. Målen innebar att de nu har gjort sju mål vardera i Elitettan och toppar den interna skytteligan. I andra halvlek lyckades RIK Karlskoga reducera till 3-4 genom Lisa Frisk i den 65:e minuten, men närmre kom de inte och matchen slutade 3-4 till GUSK som fick med sig tre poäng hem till Uppsala! Gusk Dam 28 aug 2022 0kommentarer
  • Matchdag: omgång 18

Just nu är damlaget på väg till Karlskoga för att spela match mot RIK Karlskoga i den 18:e omgången av Elitettan. RIK Karlskoga är precis som GUSK nykomlingar för i år och ligger på 13:e plats i tabellen. GUSK som har gått starkast av nykomlingarna ligger på åttånde plats. Förra mötet mot RIK Karlskoga som spelades på Lötens IP i maj slutade 3-0 i gulsvart favör efter mål av Elva Fridjónsdóttir, Elin Åkerman och Ingrid Wixner. Matchen startar kl 14:00 på Kilsta IP i Karlskoga och går att se på UNT och Sportexpressen Play. Det går även att följa matchen live på damlagets instagram. Nu laddar vi för dagens match och går för tre poäng! På bilden syns Elin Åkerman fira sitt mål i den förra matchen mot RIK Karlskoga. Foto: Tobbe Bengtsson Gusk Dam 28 aug 2022 2kommentarer
  • Sponsorbesök hos Expresservice

För några veckor sedan var Lina och Roger på besök hos vår sponsor Expresservice! Expresservice är ett modernt transport- och terminalföretag som grundades 1984 av Jan Högström, som idag äger och driver företaget. Miljöfrågor ligger företaget varmt om hjärtat och från deras terminal utanför Uppsala går vällastade och miljövänliga bilar in i miljözonerna i Uppsala och Stockholm. Expresservice förnyar ständigt sin fordonspark i syfte att bli effektivare som transportör och samtidigt bidra till en bättre miljö. Stort tack till Expresservice för besöket och för att ni sponsrar GUSK dam! Gusk Dam 12 maj 2022 1kommentar
  • Elva Fridjónsdóttir: inför omgång 6

Inför morgondagens match mot IFK Norrköping har vi tagit tempen på #14 Elva Fridjónsdóttir! Elva har på sin högerbacksposition spelat samtliga minuter i de fem inledande matcherna i Elitettan. Vad tror du har varit nyckeln till lagets starka inledning på säsongen? - Varje spelare, tränare och ledare har gett sitt allt i varje match. Vi har en fantastisk lagsammanhållning och sen är vi också rätt bra på fotboll! Hur har träningsveckan varit? - Träningsveckan har varit bra, det har varit mycket tävlingar på träningarna för att tagga igång inför helgens match. Vad tror du om matchen mot IFK Norrköping? - Matchen mot Norrköping kommer att bli en tuff match, vi måste fortsätta ge allt som vi gjort i tidigare matcher. Då har vi en bra chans att ta med oss poäng därifrån. Matchen Elitettan: omgång 6 IFK Norrköping - GUSK Söndag 8 maj 13:00 Platinumcars arena Foto: Tobbe Bengtsson Gusk Dam 7 maj 2022 1kommentar