• Förlust med 1-5 i Toyota Cup mot Gislaved PG

Det blev en rejäl förlust hemma mot nya laget FK Gislaved PG med 1-5 i Toyota Cup. GPG tog ledningen efter 14 minuter där vi inte lyckas få bort bollen. GPG hade sen två bonusstraffar pga lägre serietillhörighet som dom utnyttjade i första halvlek så det var 0-3 i pausvilan. Andra halvlek är vi mycket bättre men lyckas inte skapa så mycket chanser och GPG kontrar in två mål tack vare snabba omställningar och fina löpningar där vi inte hänger med. Reduceringen kommer i den 80 minuten genom Elliot Eriksson men närmare än så kommer vi inte. GPG är ett bra lag som måste vara storfavoriter i Div 6 då laget består av nästan enbart GIS fostrade spelare som dragit igång detta laget inför säsongen. Vi luftade många yngre spelare som gjorde tävlingsdebut i Gnosjö IFs A-lag vilket var roligt att se men visst är det tufft att gå in i en sån här match men ingen skugga över deras insats. Laget idag var följande: Amin B Melvin L Rasmus H Melvin J Adnan Linus Philip Vo Elliot Musse Kasper Abdishakur Avb. Jamie J, Ludvig R, Hanad, Albin L Senior Herr för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Match hemma mot Alvesta United idag kl.13.00

Dags för sista träningsmatchen innan det börjar med tävlingsmatcher närmast på onsdag hemma i Toyota Cup mot FK Gislaved PG kl.19.00 innan det är dags för seriepremiär borta mot Smålandstenar på lördag. Men idag är det Div 4 laget Alvesta United som står för motståndet på Töllshov. Senior Herr för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • Vinst hemma mot Lagans AIK med 2-0

Som vanligt spelades det en träningsmatch på långfredagen och det var seriekollegan Lagans AIK som gästade Töllshov och det slutade med vinst 2-0 efter 0-0 i halvtid. Målen gjordes av Felix med ett skott istarffområdet som tog på målvakten och dalade in i bortre gaveln och Jesper sköt ett skott från straffområdeslinjen som målvakten inte fick grepp på. En rätt händelsefattig match som vi hade kontroll på men där vi borde skapat fler chanser för att få riktigt godkänt. Annars en homogen insats av laget och backlinjen gjorde en stabil insats och på mittfältet dominerade Linus och Felix, Linus jobbar och vinner boll och Felix gör ett bra jobb framåt med mycket djupledslöpningar som han borde få mer boll på. Tobbe syntes inte mycket men vi slarvade bort alldeles för mycket inlägg och sista passningar när Tobbe finns där i boxen. Laget idag var följande Wille Filip M Oskar ut 75 Philip Vo Elliot ut 45 Erol Coffe Linus Jesper Felix Tobbe Avb. Rasmus in 45, Melvin L in 75, Melvin J, Jamie, Ludvig Senior Herr 30 mar 0kommentarer
  • Tobbe 5 målskytt mot Förslöv i 6-2 vinsten

Det blev en klar vinst med 6-2 mot Div 5 laget Förslöv på träningslägret i Skovlunde utanför Köpenhamn och Tobbe visade storform när han satte fem baljor och de sjätte målet gjorde Felix. Alla 20 spelare som var med fick göra minst en halvlek var och det var skönt att få en seger även om motsåndet inte var av bästa klass. Såklart blir det roligare på lägret med en vinst och visst var det roligt för våra trogna supportrar Donald och Clarra Claesson som åkt ned till Köpenhamn för att se oss i en träningsmatch där vi vinner, sånt glädjer oss som är med i truppen och få det stödet från supportrar. Truppen i Köpenhamn är följande Amin B Jasin (16 årig målvakt som gjorde A debut) Filip M Oskar Philip Vo Musse Elliot M Amin Petar Adnan Tobbe Felix Erol Melvin L Melvin J Abdullai Jesper Kasper Rasmus Coffe Senior Herr 22 mar 0kommentarer