• Förlust i premiären mot Smålandsstenar med 4-3

Det blev en snöplig förlust mot Smålandsstenar i premiären med 4-3 som spelades på Hylte konstgräsplan. Vi tog ledningen i den 10 minuten genom ett snyggt skott av Felix. Därefter tog Smålandsstenar över ett tag men efter ett riktigt snyggt anfall så satte Jesper 2-0 på ett fantastiskt fint skott efter passning från Musse. I den 40 minuten slarvar vi med bollen då vi lägger ett onödigt inkast bakåt och ett löst pass snappar deras forward upp och spelar fram till en fri lagkamrat som sätter 2-1. Andra halvlek börjar illa då vi har bollen på mittplan och spelar hem till Wille som blir tvungen att rensa och i motvinden blir den inte så lång så dom ställer om och skjuter ett skott som Wille räddar snyggt men returen sätter deras forward. Tyvärr tvingas Rasmus lämna planen efter en skada och Coffe går ner som mittback då vi redan är tunna med försvarare då Filip M inte kan vara med pga sjukdom och Oskar har en muskelskada. Domaren har tyvärr inte kontroll på matchen idag och efter en brytning av Linus i straffområdet dömer domaren straff vilket resulterar i 3-2. Vår olycka är deras lycka och när tidigare GIF spelaren Arber Maholli ska slå ett inlägg får han felträff och den seglar in över Wille otagbart i bortre krysset och det är 4-2. Vi forcerar sedan och i den 80 minuten slår Jesper epp perfekt inlägg till Tobbe som störtdyker och sätter 4-3. Tyvärr får vi inte in någon mer boll trots bra tryck och matchen slutar med förlust och ser man på målchanser är det kanske inte orättvist men Wille gör en kanonmatch och räddar flera avslut från deras sida. Tycker vi gör en helt ok premiär med tanke på saknaden av tidigare nämnda och även Eol bar skadad och M Amin sjuk. Trebackslinjen med Philip Vo, Rasmus och Elliot gör det bra, Musse gör ett fantastiskt bra jobb på sin kant och på mitten gör Linus ett oerhört jobb och vinner mycket boll men är också spelbar och fördelar bollar. Jesper blixtrar till då och då och är viktig på spelhumör, Felix spelade med en skada och det märktes så en frisk Felix så hade de säkert set annorlunda ut. Tobbe är vass när han får bollen och krigar bra i starffområdet. Coffe gör en riktigt bra match både på mitten och som mittback senare. Nu tar vi nya tag till hemmapremiären på lördag som förhoppningsvis spelas på A-plan. Laget idag var följande: Wille Philip Vo Rasmus ut 50 Elliot Musse ut 82 Coffe Kasper Jesper Felix Tobbe Avb. Abdullai in 50, Ludvig R in 82, Adnan, Melvin L, Hanad Senior Herr för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Seriepremiär mot Smålandsstenar imorgon i Hyltebruk.

Kl.13.00 imorgon lördag är det dags för seriepremiär borta mot Smålandsstenar och dessvärre har matchen blivit flyttad från Domarvallen till Hyltebruk konstgräsplan vilket är tråkigt för bägge lagen i ett premiärderby. Vädrets makter är inget att göra något åt så vi går ut med samma förutsättningar och hoppas det blir en trevlig premiär och vi tror på en jämn tillställning. Väl mött i Hyltebruk imorgon. Senior Herr för 14 dagar sedan 1kommentar
  • Förlust med 1-5 i Toyota Cup mot Gislaved PG

Det blev en rejäl förlust hemma mot nya laget FK Gislaved PG med 1-5 i Toyota Cup. GPG tog ledningen efter 14 minuter där vi inte lyckas få bort bollen. GPG hade sen två bonusstraffar pga lägre serietillhörighet som dom utnyttjade i första halvlek så det var 0-3 i pausvilan. Andra halvlek är vi mycket bättre men lyckas inte skapa så mycket chanser och GPG kontrar in två mål tack vare snabba omställningar och fina löpningar där vi inte hänger med. Reduceringen kommer i den 80 minuten genom Elliot Eriksson men närmare än så kommer vi inte. GPG är ett bra lag som måste vara storfavoriter i Div 6 då laget består av nästan enbart GIS fostrade spelare som dragit igång detta laget inför säsongen. Vi luftade många yngre spelare som gjorde tävlingsdebut i Gnosjö IFs A-lag vilket var roligt att se men visst är det tufft att gå in i en sån här match men ingen skugga över deras insats. Laget idag var följande: Amin B Melvin L Rasmus H Melvin J Adnan Linus Philip Vo Elliot Musse Kasper Abdishakur Avb. Jamie J, Ludvig R, Hanad, Albin L Senior Herr för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Match hemma mot Alvesta United idag kl.13.00

Dags för sista träningsmatchen innan det börjar med tävlingsmatcher närmast på onsdag hemma i Toyota Cup mot FK Gislaved PG kl.19.00 innan det är dags för seriepremiär borta mot Smålandstenar på lördag. Men idag är det Div 4 laget Alvesta United som står för motståndet på Töllshov. Senior Herr för 20 dagar sedan 0kommentarer