Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om GIF Nike P-06

Följ

P-06

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår cookie policy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
GIF Nike
Fotboll
P-06

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

 • 29 sep 2017 Amelie Rönngard

  Ludvig Rönngard saknar en helt ny mörkblå Tenson jacka sedan träningen i onsdags. Är
  Det någon som sett den eller tagit hand om den?

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 sep 2017 #Johan Persson

  Hej Jakob, jag tar med en extra blå tröja till David

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 sep 2017 Jakob Bignert

  Hej alla, vi skulle vilja låna en Blå matchtröja på torsdag 14:e september till David. Vi har beställt men tror inte de kommit ännu så om någon har en till låns vore det hyggligt. Tror inte spelarnummret måste vara exakt rätt.

  Finns på 0769-102377 om någon nappar.

  Rapportera

  Rapportera

 • 26 maj 2017 Carina Friis

  Hej Asker har blivit av med sina målvaktshandskar röda och svarta, det står Friis i dem, sannolikt på IP om någon sett? Ha en fin helg!

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 maj 2017 Christian Nilsson

  Dessvärre fyller Benjamins lillasyster och bonusmamma år i helgen, och så är det match med. Men vi hjälper självklart gärna till nästa gång. Vi tycker att alla tränare gör ett jättebra jobb. Med vänlig hälsning, Christian

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 maj 2017 Jenny Persson

  Ja ni brukar ju bidra Alexandra. Det är alltid samma människor som hjälper till. Det konstiga är att det är föräldrarna med flest åsikter som bidrar minst...

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 maj 2017 Alexandra Gedda

  Hej, håller helt med dig Jenny. Viktigt att alla hjälper till och bidrar. Richard och jag är gärna delaktiga i klubben. Denna gång ska vi dock på kalas, så vi kommer ev bara vara där en liten stund. Men bistår såklart tiden vi är där. Så tacksam om någon annan kan hjälpa till. Tack Johan för all tid och kraft du lägger ner i klubben och på våra killar 🙏

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 maj 2017 Jenny Persson

  Hej alla föräldrar p06!
  Jag hoppas verkligen att fler kommer att anmäla sig till att hjälpa till vid a-lagsmatchen 6/5. Om ni tycker att ni har för lite tid så kan ni ju fundera på hur många timmar som våra tränare lägger ner på att träna era barn utan betalning. Jag vet att min man lägger ner minst 10 tim/vecka. Då är det inte för mycket begärt att ni lägger ett par timmar en match för att ställa upp för klubben enligt min mening.
  Bara en tanke....

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 apr 2017 Andre Andersson

  Axel L saknar sin träningsjacka nr 51 med dragkedja i halsen efter dagens träning. Någon som råkat få med sig den hem eller har sett den?

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 apr 2017 Ghulam Ahmadzai

  hej ilias råkade ta hem någons long armad tröja med insialer HD

  Rapportera

  Rapportera