• Avbruten match mot Önnered

Matchen mot Önnered avbröts efter 27 minuter pga åska. Önnered ledde då med 1-0, ett självmål i 17.e minuten. Annars höll vi spelet väl uppe och hade flera goda chanser. Mio som var åter efter lång skada, hade ett gott läge efter bara någon minut och om skottet varit lite mer mot stolpen hade vi tagit ledningen. Carl hade sen ett jätteläge i vänster innerposition i höjd med straffpunkten men skottet gick över ribban. När matchen ska spelas igen återstår att se. A-Lag Herr 31 maj 0kommentarer
  • Förlust på Majvallen

Vi gick på en riktig nit ikväll, förlust med 1-3. Första halvlek vill vi alla glömma, vi satt kvar i omklädningsrummet när Azalea kom ut taggade, löpstarka, vann alla närkamper. Efter 10 minuter hade de två frilägen. Som tur var hade vi en vaken målvakt och Ludde gjorde två fenomenala räddningar. Men det höll inte i längden, när vi lämnar spelare omarkerade i straffområdet så håller det inte. 2-0 i paus. Vi hittade inte in i matchen, kom fel och efter i nästan varje situation Dennis fick ta till skarpa ord i halvtidsvilan. Vi gör en betydligt bättre andra halvlek men det är först de sista 10-15 minutrarna som vi skapar lägen, innan det hinner de göra 3-0 på en kontring. I 89.e minuten får vi straff som Hugo sätter. Många skador blir det och till nästa match får vi klara oss utan Filip o Fröström pga av gula kort. Bara att bita ihop, på fredag möte vi Önnered hemma! A-Lag Herr 24 maj 0kommentarer
  • Matchlänk 13 maj: Floda-Kålltorp