• Seger i hemmamatch spelad borta

Mossens BK på besök i kommunen denna onsdag, ett svängigt lag som spelar en fartfylld och fin fotboll med mycket löpningar. Vi har jobbigt egentligen hela första halvlek med MBK, absolut är det lite tur för oss med 0-0 i paus. Vi justerar vårt försvarsspel i andra och andra halvlek är Flodas. Mossen sticker upp i nån kontring som som närmast slutar med ett skott i stolpen. -Gott att studsa tillbaka efter två raka torsk, menar ordförande Thomas och smuttar på sin seger-cola. Flodas mål: 1-0 i 55:e minuten, Isak på ett tillslag efter ett hårt inspel från kanten av Hjalle. 2-0 i 65:e, Gimpel hittar Hjalle i boxen i eftermälet till en hörna. 3-0 elegant inskruvat av Wendel som fick passet av Hjalle. Tack för idag från Martin! A-Lag Herr för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Tung förlust idag

Ett individuellt skickligt Pushers/Masthugget blev för svåra idag. En jämn start där man känner lite på varandra. Frispark i 11:e minuten där vi inte får undan andra bollen utan stora starka Pushersspelare trycker in 0-1. Floda Boif har lite bråttom idag, får inte fast bollen offensiv planhalva. Lång boll på duktig forward i 40:de, stolpe in och 0-2. Ut i andra med positiv inställning och fint anfall av firma Hopkins/Svensson och reducerat i 57:e, 1-2. Repris på Donsömatchen där vi gör tre mål på tretton minuter? Tyvärr inte, straff för Pushers/Masthugget i 66:e, 1-3. Vi försöker men vi klarar inte av att reducera och kvittera mot ett rutinerat motstånd. Två raka torsk nu och match onsdag och lördag kommande vecka: bara upp på hästen igen! //Martin Karlsson A-Lag Herr för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Torsk på Donsö

Avklädda, kan man kalla det som hände i första halvlek. Donsö borta är aldrig lätt. Sitter man kvar på båten till Donsö, så är det lätt att det står 4-0 i paus. Tvåa eller trea på bollen, inte en vunnen duell och två sylvassa forwards hos Donsö: då är det inte lätt vara Flodaspelare. Bra snack i paus hos de blåa, vi bestämde oss för fokusera på vårt och höja oss med cirka 140%... Fotboll är fascinerande, Floda tar tag i taktpinnen direkt i andra. Skapar lägen men Donsös målvakt har vaknat på rätt sida idag och står i vägen för allt. 1-4 i 71:a och 2-4 i 75:e. Liiite darr i Donsö, Floda trummar på men 3-4 i 84:e. Vi hinner inte mer idag men vi tar med oss andra halvlek. Första? Den glömmer vi. Tränar-Martin A-Lag Herr 31 aug 0kommentarer