• Torsk på Donsö

Avklädda, kan man kalla det som hände i första halvlek. Donsö borta är aldrig lätt. Sitter man kvar på båten till Donsö, så är det lätt att det står 4-0 i paus. Tvåa eller trea på bollen, inte en vunnen duell och två sylvassa forwards hos Donsö: då är det inte lätt vara Flodaspelare. Bra snack i paus hos de blåa, vi bestämde oss för fokusera på vårt och höja oss med cirka 140%... Fotboll är fascinerande, Floda tar tag i taktpinnen direkt i andra. Skapar lägen men Donsös målvakt har vaknat på rätt sida idag och står i vägen för allt. 1-4 i 71:a och 2-4 i 75:e. Liiite darr i Donsö, Floda trummar på men 3-4 i 84:e. Vi hinner inte mer idag men vi tar med oss andra halvlek. Första? Den glömmer vi. Tränar-Martin A-Lag Herr för 19 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger igen, Martin-effekten!

-Mycket nöjd idag med gubbarna, säjer coach Martin och tar en klunk kaffe. 4-1 hemma mot serieledarna är naturligtvis en fjäder i hatten för oss och det stärker oss för resten av den intensiva hösten. 2-0 i paus efter en riktigt bra halvlek av de blåa laget. Man anade frustration i Guldheden och snacket i paus går mycket ut på att vara med på en forcering av Guldheden. Det blir så: gasen i botten av gästerna som skapar tryck på oss. En kontring av Floda och 3-0 i 50:e minuten. Rättvist? - nej. Skönt? - mycket. 4-0 är firma Mio/Hjalles tredje samarbete. Ett inspel från Hjalle och Mio rakar in den från nära håll. Guldheden håller fanan högt och trycker på men med lite tur och ett inspirerat målvaktsspel av Ludde gör att det blir bara ett mål för Guldheden ikväll. Matchens lirare? Alla 16 spelare får det betyget denna afton! Hälsar coach Martin A-Lag Herr 23 aug 1kommentar
  • Seger i höstpremiären

Kungsladugårds BK borta i höstpremiären, en frodig gräsmatta på Apelsinplan, 22 st sugna spelare som gärna ville vinna. Jämn första halvlek, där vi lyckas göra 1-0 på ett fint inspel från kanten och ett behärskat avslut. Lagår'n är vassa framåt och vi har jobbigt med deras attacker. Vi får lite längre anfall i slutet av första, det är bra för oss - vi går till paus med en go känsla. I andra går Lagår'n för det och har en stolpträff och nåt skott strax utanför. Detta är när det står 2-0 till oss, en bombsäker straff i 60:de minuten. Lagår'n trycker på som sagt var men vi står emot och kontrar in 3-0 i 90:e minuten. Gott att börja den korta och intensiva hösten med en trea in på kontot! A-Lag Herr 19 aug 0kommentarer