16 juni 2019
10:30

BK Astrio

Referat: Alets IK - BK Astrio

En svängig match. Tre av de fem första målen också straffsparkar, ovanligt må sägas (samtliga för hands). Vi tog ledningen med 1-0 (Alice på straff). Astrio fick in en kvittering under de första 20 minuterna. Tuff andra period där Astrio har god utdelning på sina besök i vårt straffområde och går till 4-1 ledning (två av målen på straff). I den sista pausen frågade vi tjejerna om de var bekanta med begreppet "Ketchupeffekten", det var de inte. Men när vi förklarade kände Nellie igen situationen från en händelse med bling bling glitter som det helt plötsligt kom en massa av. Alet är laget som inte tappar taget, ok, vi gjorde det en stund i andra, men tappar vi taget som kommer vi igen och med Hannahs 2-4 och 3-5 började återhämttningen och Lilly avslutade med ett hattrick och gav oss 6-6 vilket vi tycker att vi var värda efter många fina aktioner. Mål i all ära, vill betona gott lagarbete och fin moral från hela gänget som gjorde dagen både kul och lyckad.