26 maj 2019
16:00

Alets IK

Referat: Träslövsläge IF - Alets IK

Vilken eftermiddag i Träslövsläge! En match som började väldigt jämt och som efter 15 minuter stod 1-1 utvecklades till en riktig uppvisning av våra tjejer! Passningsspel och löpningar som öppnade upp enorma ytor, varierat anfallsspel med skott ibland, passningar till frisprungna kompisar eller dribbla de förbi försvararen. Noterbart är också viljan att försvara sitt mål i alla lägen, när det var en minut kvar och Träslövsläge kom i en kontring så jagade ALLA tjejerna på planen hemåt för o hjälpa till! Något som dessutom värmer extra är att vi är faktiskt är riktigt goda vinnare också, efter matchen så visar alla tjejer såklart glädje över vinsten men också stor respekt för det förlorande laget som hade några ledsna tjejer efter slutsignalen!