20 maj 2018
10:00

Alets IK

Referat: Lilla Träslöv FF - Alets IK

Den längsta bilfärd som vårt gäng hittills utsatts för i sina korta karriärer. Trötta när de väcktes, slöa i ben och huvud under uppvärmning. De tittade ganska mycket på motståndarnas uppvärmning och lekte gärna med den spann vatten som Lilla Träslöv försåg oss med. Men sen blåstes matchen igång... och DÅ! Det sprangs och kämpades finemang, uppåt och neråt. En riktigt fin insats under hela matchens gång. En kort sammanfattning av hur förloppet av drabbningen tedde sig:
1-0 Alet tidigt, 1-1 innan perioden slut. 2-1 till Alet i andra, men Lilla T kvitterade igen och hade under den andra tredjedelen av matchen ett flertal riktigt vassa avslut men Alice höll med kamraters goda hjälp de flesta borta från nätet. Och sedan under de sista 20 min var våra ben fortfarande pigga, bra passningspel, många avslut och säkert försvar och under denna period höll vi nollan (Juni tog handskarna när ingen annan klev fram).

Kort sagt en riktigt kul dag med vassa individuella prestationer där alla kom upp i sin nivå och där LAGET var sammansvetsat och frmgångsrika tillsammans.

Tack till fam Duba för tvättjänst, liksom fam Leijon tidigare match. Denna service är alla välkomna att ta för sig av när det passar er.