Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Funbo IF P-04

Följ

P-04

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Träningsmatch

Match

Fenix FK

4 - 2
Alsike IP konstgräs
9 mars 2019
17:15

Funbo

Referat

Referat: Fenix FK - Funbo

Första matchen med nya kombolaget ihop med Dalkurd. Vi kommer till spel med precis elvamann och utan träningar ihop. Vi förstärks med två till spelare till halvtid.

Vi spelar med tanke på förutsättningarna riktigt bra första 20-25 och leder rättvist med 2-0. Vi spelar bollen fint längs backen och löser situationerna på ett bra vis och hjälper varandra.

Vi försöker i paus att rätta till små detaljer men att gnugga på med bollen längs backen medan motståndaren slår mycket långt.

Tyvärr blir vi straffade av längre bollar bakom backlinjen i kombination med en del slarv / felpass som motståndaren kontrar på. Fenix pressar dessutom mycket högre upp i banan samtidigt som trötta huvuden och kroppar tar felbeslut. Killarna kraftsamlar och skapar några halvchanser i slutet utan resultat.

En match med varsin halvlek och ett något missvisande resultat. 4-2 till hemmalaget. (1-2, 3-0). En bra genomkörare och bara att bygga vidare på.