1 september 2018
15:00

Fagersta Södra IK

Referat: Årsunda IF - Fagersta Södra IK

Södras långa förlustfria svit stannade på 7 matcher då Årsunda vann på sin hemmaplan med 2-1. Det var en jämn tillställning där hemmalaget tar ledningen med 1-0 på en fast situation i första halvlek. Södra har en kvitteringsboll inne i målet men domaren blåser bort den för knuff i ett tidigare läge. I andra halvlek så uttökar Årsunda ledningen till 2-0 . Södra gör ett sista desperat försök att närma sig och gör också 1-2 genom Alexander Larsson i slutminutrarna men närmare än så kom inte södra denna dag utan den första förlusten på 8 omgångar är ett faktum. Det var en jämn tillställning där hemmalaget Årsunda var effektivare framför mål. Det var ett besviket och frustrerat gäng spelare och ledare som åkte hem ifrån matchen då vi inte kom upp i normal standard. Jag lovar ett heltaggat Södra i nästa match som går nu på lördag den 8:e på Onsjövallen mot topplaget Slätta .