19:00

Fellingsbro GOIF

Referat: Frövi IK - Fellingsbro GOIF

Ett avslaget derby på Fröjevis gräsplan
Träningsmatchen mot Broa blev rätt avslagen då gästerna fick en utvisning efter ca 30 minuters spel i första halvlek. Många ville att FIK skulle låta Fellingsbro sätta in en ny spelare vilket hade varit bra för matchen och båda lagen men tyvärr så är säger förbundets regler nej till detta då det var en grov utvisning - tråkigt för alla! Efter utvisningen gör FIK tre snabba mål innan domaren blåser av för halvtid.
1-0 Johannes kommer fri och drar först målvakten och fintar sedan sista back och avslutar med att rulla bollen i öppet mål från nära hål.
2-0 Gabbe slår ett inlägg från högerkanten som hittar fram till Johannes som efter en nedtagning placerar bollen i nät.
3-0 FIK trycker på högt upp på gästernas planhalva och bollen letar sig fram till Danne som enkelt bredsidar bollen bakom målvakten som var lite långt ute.
Andra halvlek är Frövis som har det mesta av spelet och chanserna men i andra ville inte bollen i nät. Närmast att näta var Holmen den äldre då han efter ett fint inspel från Holmen den yngre styr bollen precis utanför målvaktens vänstra stolpe. Holmen den yngre hade före inspelet gjort ett fint väggspel med Johannes. Paul fick en del svar inför framtida höstmatcher och det fanns flera glädjeämnen b la ett stabilt försvarsspel och målvakter som får hålla nollan. Ett annat glädjeämne var ungdomsspelaren Bashir som sprang otroligt mycket på pigga ben. En annan ungdomsspelare som förkännar beröm är Kevin som spelar ett moget spel och visar att han börjar växa in i seniorfotbollen.