Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om FC Gute

Följ

FC Gute

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Minnesord

8 jan 2018 7 kommentarer 9052 visningar
 • 8 jan 2018 Ove Kolmodin

  Fint skrivet! Jag kan verkligen understryka att det var Galla och Göran samt Hasse och Bosse som la grunden till det vi har idag. Hade förmånen att komma med i klubben då vi avancerade från division 5 till division 1 på ett decennium.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 jan 2018 Jan Sandberg

  Vila i frid Galla.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 jan 2018 Erland Stenström

  En stor ledargestalt har lämnat oss, minnena är många speciellt dåvarande Domus Cup har jag minne av. Galla ställde alltid upp jobbade med det mesta dygnet runt. Hade förmånen att arbeta med honom i styrelsen också, tog han ett uppdrag så slutförde han det till det bästa. Vila i frid Galla.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 jan 2018 th ahlm

  Sov gott Lasse!

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 jan 2018 kurre p

  Många är de stunder där jag som ledare i Gute fann mig stående, efter match eller träning, tillsammans med Galla och pratade om allt annat än fotboll!
  Han ägde en förmåga att "finnas" där han kunde göra en insats i både stort o smått, i fotbollen men framförallt som socialt.
  Jag hade förmånen att på senare år få honom som granne, vi hade då små stunder av nära samtal.
  Ett ord när jag tänker på Galla är....vänlighet!

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 jan 2018 Jonas Sandelin

  Jag fråga min pappa om Galla ännu bodde kvar på Gråbo och Kölen. Detta var för drygt en vecka sedan. Jag visste att han bodde i det kvarteret för många år sedan. Nu var det länge sedan jag sett Galla varav min nyfikenhet. Vissa personer skapar en fast plats i ens medvetande livet ut. Galla är en sån person för mig.
  Tillsammans med Galla och många andra delar jag passionen för den här enkla sporten som ändå är så komplicerad. Min tid i VIF Gute känner jag stolthet för likväl den tro som Galla hade i mig.
  Speciellt ett av Gallas utryck inför match skrattade vi grabbar mycket åt ”Gå ut och slå EN tunnel, men sen passar ni. Gude nåde den som försökte sig på att göra två.
  Tack för förtroendet Galla

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 jan 2018 Anders Olsson

  Jag/vi hade den stora glädjen att bo grannar med "Galla" i ca 10 års tid. Det blev många och ofta långa häng vid brevlådan eller snöskyffeln när det avhandlades fotboll. Både aktuella matcher och spelarinsatser, men även många legendariska tillställningar som skedde när en annan inte ens var född. Han älskade att prata fotboll en stund!
  Tack Galla och vila i frid!

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in