• En vecka till match!

Då är det dags att börja röra på sig igen. Om en vecka inleder vi höstens matcher, vi startar upp på Rosenhill mot Brämaregården. Det blir 5 matcher under hösten. 2 matcher är satta och övriga tre kommer inom kort. Ut och jogga, värm upp lederna - för snart är det dags! Väl mött! 7-manna herrar 11 aug 2020 0kommentarer
  • 3-3 mot Kalvsund

Ett soligt Rosenhill igår och full laguppställning med 12 spelare till match. Vi fick se en underhållande match där det svängde ordentligt. Gästaerna hade en 2-0 ledning i halvtid men under den första kvarten i andra hade Eriksberg vänt på matchen och en 3-2 ledning. En ledning vi tyvärr inte lyckades hålla och slutresultatet skrevs till 3-3. Nu återstår en match innan det är dags för lite vila och träningsläger? Mikael 7-manna herrar 17 jun 2019 0kommentarer
  • Seger mot Bjurslätts IF

Första hemma matchen slutade med seger då Bjurslätts IF gästade Rosenhill. Efter en övertygande 3-0 ledning en bit in på andra halvlek blev det helt plötsligt spännande då Bjurslätt gjorde 2 mål på en minut. Det går fort när man slutar att jobba och ta ansvar. Det blev en liten uppryckning och vi kunde hålla undan till en 3-2 seger. Tom Lundgren hade julafton och satte alla tre baljor i nät bakom gästernas målvakt. Roligt att även få se bröderna Carlsten lira tillsammans igen. Bra jobbat samtliga! Mikael J 7-manna herrar 27 maj 2019 0kommentarer