• Lokalsport.nu

Lokalsport.nu Seniorlag Herrar 5 dec 2017 0kommentarer
  • Inför Norrtelje B- ESK

Det milda vädret gjorde att inledningen av förra säsongen var en kavalkad i uppskjutna matcher, i år har det börjat betydligt bättre och idag vankas det bortamatch mot SIF Norrtelje B. Senast våra vägar korsades var i februari 2013, då spelade vi i Division 3 Uppland. I en match utan avbytare torskade vi med uddamålet i en match som avgjordes i årest värsta snöstom... Robban gjorde våra två mål och Anders Ulmstedt var omutlig i försvaret. Coach Mackan utnyttjar möjligheten att inte släppa laget förrän en timme före machstart men här är de som är tillgängliga för spel. Marcus Björklund Magnus Johansson Stefan Jansson Perter Bratt Jonas Almert Hannes Wiberg Richard Roberg Per Svalby Ulf Dolfei Daniel Wisborg Robert Skogevall Stefan Rydberg Seniorlag Herrar 26 nov 2017 1kommentar
  • Referat: SBBK B - Enköpings SK

Så var premiären avklarad och som vi gjorde det, vilken kämpa insatts!! Eftersom Kåberg tyvärr fick kasta in handduken fick vi spela med 9 utespelare medan SBBK B hade hela 4 avbytare. SBBK som valde att börja i den friska motvinden satte fullfart från början, planen var nog att trötta ut oss tidigt i matchen och man hade några ungtuppar som var ganska raska på skridskorna men tyvärr (för deras del) var de inte lika vassa på att släppa bollen i rätt lägen. Vi backade hem och styrde ut dem mot kanterna där vi ganska enkelt kunnde avväpna dem. Efter ungefär kvarten spelad bryter Almert en passning strax utanför eget straffområde, avancerar mot mittplan och hittar Purkner som kommer i en fin åkning, han släpper bollen vidare till Danne som fri med målvakten inte gör något misstag. Knappt 5 minuter senare är det dax igen, Danne gör med hjälp av Purkner sitt och vårt andra för kvällen. Motståndarna lyckas dock kvittera i slutet av halvleken och såg nog framemot medvinden i andra halvlek.... När vi gick ut inför andra halvlek visste skadeglädjen inga gränser, vinden hade bedarrat och flaggorna hängde som .... något vi inte var sena att påpeka för våra motståndare :) Om det i första halvlek var firma Purkner/Wisborg som stod för grannlåten medhjäp av delikata passningar och läckra finter:) så tog Dolfei/Almert över showen i andra och då kanske det inte blir samma skönspel men det var lika effektivt :) 3-1 gjorde jag själv efter att Uffe som fått bollen på högerkanten skjutit från straffområdeslinjen, jag var först framme och kunde enkelt rulla in returen i öppet mål. En stund senare var det dax för mig att betala tillbaka, efter lite stök och bök längs sargen skickade jag lite på vinst och förlust in bollen mot mål.. Uffe river åt sig bollen och sätter vårt fjärde för kvällen, matchen känns avgjord. SBBK ägnar resten av matchen till att försöka soloköra genom vårt försvar något man inte lyckas något vidare med, vårt femte och sista mål gör Roberg efter att likt Robban tråcklat lite längs kortlinjen lurar bort målvakten. Matchen slutar med en helt rättvis 5-2 seger till oss där hela laget står för en riktig bra match Extra + till Pertan, VILKA BRYTNINGAR!! Målskyttar Daniel Wisborg 2 Jonas Almert, Ulf Dolfei, Richard Roberg Utvisningar Jonas Almert 10min Seniorlag Herrar 20 nov 2017 0kommentarer