1-6 Dumbo, straff (Alexis fälld)
2-6 Reymersholm
3-6 Reymersholm

Inga varningar

Träningsmatch söndag lunch mot Reymersholm. Ervalla mönstrade 19 spelare,,,skön första halva av matchen då vi hade medvind i spelet och drog ifrån junisarna från storstan. Fina kombinationer gav några riktigt snygga mål.
I andra halvlek ändrade motståndarna spelet lite och sina positioner så man kommer mer rätt och kunde vinna bollarna före esk spelarna. Esk gjorde dock 1-6 efter en straff som Alexis skapade men sen jobbade de gröna hemmalaget in sig i matchen och avslutade med två mål bl.a ett efter en fast situation. Granlund och Kanusson stod och mös på sidan av planen och tog sen ut sina fem bästa lirare här under. Nytt träningspass i e.m kl: 17:30. Dessa killar kunde efter matchen kvittera ut ett extra plus men alla gjorde en bra insats över 90 minuter. Mohammed, Zlatan, Kiffe, Joel och Robin F.