18:15

Växjö DFF

Referat: Emmaboda IS - Växjö DFF

Oavgjort mot Växjö FF
I en jämn och bra match slutar matchen 2-2. Får vi se som ett rättvist resultat. Vi gör 1-0 efter en hörna i 34 minuten genom Moa B. I början av 2:a halvleken bryter Wilma F genom på högerkanten in i straffområdet där en Växjö spelare ta med handen och domaren kan inget annat än döma straff. Den sätter Tea säkert till 2-0. Vi fortsätter med att skapa chanser. Men Växjö börjar nu också att skapa mer chanser där Veronika gör flera bra räddningar. Tillslut kommer deras reducering till 2-1 på ett snyggt långskott. När det återstå ca 12 minuter kommer deras kvittering till 2-2. Kan bara konstatera att det spelas mycket bra fotboll i denna F17 serie. Bra spelat och jobbat tjejer!